vágányfelújítás metrófelújítás metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nagyobb közlekedési káosz várható áprilisban Budapesten: három hétvégén is elfelejthetjük majd a metrózást, legalábbis, ha az M3-as vonalat használnánk.Tekintve, hogy a Széll Kálmán téren és a 4-6-os villamosok vonalán is felújítások folynak, a budapesti közlekedés áprilisban egyre több fejfájást okozhat majd.  

Vágányfelújítás miatt április három hétvégéjén is pótlóbuszok közlekednek majd a metró helyett, így az április 11-12-ei hétvégén a Lehel tér és Újpest-Központ között; az április 18-19-ei hétvégén az Árpád híd és a Lehel tér között; a az április 25-26-ai hétvégén pedig az Árpád híd és a Deák Ferenc tér között kell majd pótlóbuszra szállnunk.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Az M3-as vonalán tavaly kezdték meg a sínek szakaszos cseréjét, a munkálatok befejezésével pedig várhatóan megszűnnek a sebességkorlátozások, rövidebb lesz az utazással töltött idő, valamint csökkennek a pályafenntartás költségei is.

Vasbeton darabok potyognak a sínekre Kőbánya-Kispesten

Kőbánya-Kispesten a Sibrik Miklós úti felüljáró felújítása okozott fennakadásokat, a munkálatok miatt ugyanis vasbeton darabok potyogtak a pályára és egy, a vágányokról épp kihaladó szerelvényt el is találtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.