Utórengések várhatók Miskolcon

Forrás: Thinkstock -
földrengés utórengés Miskolc vasárnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos a vasárnapi miskolci földrengésnek vannak utóhatásai, az eddigi legnagyobb utórengés 3-as erősségű volt.

Még nem stabil a talaj a miskolciak talpa alatt. A vasárnap történt földrengés után, hétfő reggelig még voltak utórengések.

Forrás: Thinkstock

Tóth László szeizmológus (MTA Geodéziai és Geofizikai Kutatóintézet) az Origo.hu-nak hétfőn reggel elmondta: az eddigi utórengések között egy-két olyan volt, amelyeket az emberek is érzékeltek, főleg az epicentrum környékén (az utórengések epicentruma gyakorlatilag egybeesik az első rengés epicentrumával). A legnagyobb utórengés a Richter-skálán 3-as erősségű volt. Ezeken kívül körülbelül 10 utórengést észleltek eddig a műszerekkel.

Cudar napok vár ránk – jön a zimankóhttp://www.life.hu/news/20150330-idojaras-huvos-cudar-napok-varnank-rank-jon-a-szel-eso-ho-a-front-erzekenyeknek-fajhat-a-feje.htmlHűvös szél, hóesés és frontok sokasága vár ránk az elkövetkező héten. Mindenkinek ajánlott felvérteznie magát, a fejfájás és a vérnyomás ingadozás ellen.News--Nincs többé Banderas Melanie Griffith karjánhttp://www.life.hu/news/20150330-melanie-griffith-szineszno-eltavolittatta-tetovalasat-amin-volt-ferje-neve-volt.htmlHűha, mi az a nagy ragtapasz Melanie Griffith karján, talán megsérült az edzésen? Nem, a színésznő valami egészen mást fedett el. NewsNorthfotoHavazással köszönthet be az áprilishttp://www.life.hu/news/20150329-ilyen-idojaras-varhato-havazassal-koszonthet-be-az-aprilis.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat jeletése szerint április elején akár hó is eshet a hegyekben, az aránylag hideg idő pedig egészen húsvétig eltarthat. NewsThinkstockSzerelmi csalódás és depresszió – Emiatt vezette a gépet a földnek az öngyilkos pilóta?http://www.life.hu/news/20150327-szerelmi-csalodasra-depressziora-es-kiegesre-utalo-nyomokat-talalt-a-rendorseg-a-germanwings-pilota.htmlSzándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során.News--Nem volt jogosítványa a belvárosi gázolónakhttp://www.life.hu/news/20150327-a-deak-teri-gyalogosokat-gazolo-sofornek-nem-volt-jogositvanya.htmlNem tudni, mi volt az oka annak, hogy a fiatal nő elgázolta a járdán a gyalogosokat. Nagyjából száz méteren át letarolt mindent, ami az útjába került, és jogosítvány nélkül vezette az autót. Őrizetbe vették. News--Taylor Swift is ott van a világ legnagyobb vezetői közötthttp://www.life.hu/news/20150327-taylor-swift-is-ott-van-a-vilag-legnagyszerubb-vezetoi-kozott-a-fortune-magazin-listaja-szerint.htmlA Fortune magazin idén másodszor állította össze a „World's Greatest Leaders," vagyis a világ legnagyszerűbb vezetőinek listáját, aminek hatodik helyére a szemtelenül fiatal énekesnő került.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.