Kitakarta a Google a Germanwings másodpilótájának házát

Google Andreas Lubitz tragédia Google Street View Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyian akarták megnézni az utasokat megölő, depressziós pilóta házát a Google Street View-n, hogy a Google úgy döntött, kitakarja. 

Annyian akarták megnézni, hol élt a sokak által már csak "halálpilóta"-ként emlegetett Lubitz, hogy a Google Street View-n kitakarták a düsseldorfi háznak azt a lakását, amelyikben élt. A Google nem indokolta meg a döntést, és nem fűzött hozzá semmilyen megjegyzést.

Ezt lehet tudni Andreas Lubitzról

Számos információ derült ki a másodpilótáról a tragikus baleset óta. Még több emberrel is végzett volna, szülei teljesen összetörtek, depressziója mellett más betegséggel is kezelték, és valószínűleg várandós barátnőjét hagyta maga mögött.
Jelenleg földi maradványait vizsgálják.
Forrás: Google Street View

Lubitz hozzátartozói közül sokan a Facebookon is deaktiválták magukat, hogy ne tudják őket megnézni.

Madonna nem bír magával - Botrányosan viselkedett az Ellen Show-banhttp://www.life.hu/news/20150331-madonna-ellen-degeneres-showjaban-okozott-botranyt.htmlMadonnát sosem botránymentes élete miatt szerettük. Ezúttal Ellen DeGeneres show-jában verte ki sokaknál a biztosítékot. NewsNorthfotoMekkora mázlista! Ez a férfi egy kádban fürödhetett Beckhammelhttp://www.life.hu/news/20150331-david-beckham-egyutt-furdott-james-corden-komikussal.htmlNők milliói irigykedhetnek a Brit komikusra, James Cordenre, aki olyat tett, amit évek óta csak Victoria Beckham érdemelt ki. NewsOrigoÚtmutató az udvarias kakiláshoz - Így végezd a dolgod a pasid lakásábanhttp://www.life.hu/news/20150330-tippek-igy-kakilj-udvariasan-a-pasidnal-a-munkahelyen-repulon.htmlNem kellene, hogy gondot okozzon, ha arra kerül sor, hogy nagydolgodat kell végezned szerelmed lakásán, de sokan mégis stresszelnek rajta, ugyanúgy, mint az irodai vécé használatán is. Tippjeinkkel soha többet nem fogsz ezeken izgulni!NewsThinkstockMagyarországon rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyéthttp://www.life.hu/news/20150331-magyarorszagon-rendezik-meg-a-vilag-legrangosabb-szakacsversenyet-a-bocuse-dor-dontojet.htmlMegkezdődött a visszaszámlálás: 2016 májusában Magyarország ad otthon a Bocuse D'Ornak, amely 1987 óta a legrangosabb szakácsversenynek számít.NewsOrigoNincs többé Hawking-bögre - Stephen Hawking levédette a nevéthttp://www.life.hu/news/20150330-stephen-hawking-tudos-levedette-a-nevet.htmlStephen Hawking megelégelte, hogy haszontalan dolgok viselik a nevét, ezért levédette. NewsOrigoBrutális gyilkosság Budapesten - Megölte szüleit egy férfihttp://www.life.hu/news/20150330-brutalis-gyilkossag-budapesten-megolte-szuleit-egy-ferfi.htmlMegölte szüleit egy budapesti férfi, az elkövetőt a rendőrök elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján hétfőn hajnalban.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.