Gondoltad volna? Ennyi mindenre jó a fültisztító pálcika

Forrás: Thinkstock -
Vatta trükkök fültisztítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben csak fültisztításra, esetleg szemhéjpúder felvitelére használják az egyébként nagyon sok formában haszonsítható fültisztító vattapálcikákat. Eláruljuk, mennyi mindenre jó! 

1. Ha elkened a rúzsodat, egész egyszerűen púderezz be egy vattapálcikát, és töröld le az elkenődött részt!

2. Ha dúsabb szempillákat szeretnél, szórj egyszerű púdert egy fültisztító pácikára, és húzd végig a szempilláidon, majd ezután spirálozz. Varázslatos trükk!

3. Ha nem sikerült teljesen lemosni a sminkedet, márts egy vattapálcikát kókuszolajba, és ezzel tisztítsd meg a szempilláidat. Azonnal eltűnnek a festékmaradványok.

4. Ha feldagadtak a szemeid, mártsd bele a pálcikák vattafejét a kedvenc szemkörnyékápolódba, tedd a fagyasztóba pár percre, majd simítsd végig a feldagadt részeket.

5. Nincs kéznél szemhéjpúderecset? Egy fültisztító bármikor helyettesíti.

Forrás: Thinkstock

6. Szelídítsd meg a szemöldököd egy kis vazelin és a pálcika segítségével!

7. Ha a nagy sietségben a számítógéped előtt ettél, és néhány morzsa a billentyűzetre esett, szupergyors megoldás a fültisztító ezek eltávolítására.

8. A kocsid légkondijában maradt port is könnyen eltávolíthatod vele.

9. Ha túl sok a por a hajszárítódban, könnyen hozzáférsz a vattapálcikákkal.

10. Ki akarna egész nap magával cipelni egy üveg parfümöt? Fújd be a vattapálcák fejét a kedvenc illatoddal, majd tedd be egy nejlonzacskóba. Ha szükséged van egy kis parfümillatra, húzd végig a kívánt területen a vattákat. Furán hangzik, de működik.

11. Ha nem ér el a gyufa a gyertya kanócáig egy mécsestartóban, egyszerűen gyújtsd be egy vattapálcikával!

Mekkora mázlista! Ez a férfi egy kádban fürödhetett Beckhammel http://www.life.hu/news/20150331-david-beckham-egyutt-furdott-james-corden-komikussal.html Nők milliói irigykedhetnek a Brit komikusra, James Cordenre, aki olyat tett, amit évek óta csak Victoria Beckham érdemelt ki. News Origo Madonna nem bír magával - Botrányosan viselkedett az Ellen Show-ban http://www.life.hu/news/20150331-madonna-ellen-degeneres-showjaban-okozott-botranyt.html Madonnát sosem botránymentes élete miatt szerettük. Ezúttal Ellen DeGeneres show-jában verte ki sokaknál a biztosítékot. News Northfoto "Szegény fiú az M1-en!" - Kertész Zsuzsa csalódottan kapcsolta ki a tévét http://www.life.hu/news/20150331-kertesz-zsuzsa-interjut-adott.html Kertész Zsuzsa ötven évvel ezelőtt írta alá első szerződését a Magyar Rádióban, kilenc évvel később pedig a Magyar Televízió munkatársa lett. Jellegzetes hangjára máig felkapják a fejüket az emberek. Az Origónak adott interjút. News Angelina Jolie a másságról tartott beszédet gyerekeknek http://www.life.hu/news/20150331-angelina-jolie-szineszno-egy-dijatadon-gyerekeknek-tartott-beszedet-a-massagrol.html Angelina Jolie hétvégén egy gyerekcsatorna díjátadóján a másságról beszélt a nagyrészt fiatalokból álló közönségnek. News -- Felejtsük el a metrózást az áprilisi hétvégéken! http://www.life.hu/news/20150330-nem-kozlekedik-a-metro-harom-hetvegen-aprilisban.html Még nagyobb közlekedési káosz várható áprilisban Budapesten: három hétvégén is elfelejthetjük majd a metrózást, legalábbis, ha az M3-as vonalat használnánk.Tekintve, hogy a Széll Kálmán téren és a 4-6-os villamosok vonalán is felújítások folynak, a budapesti közlekedés áprilisban egyre több fejfájást okozhat majd. News -- Sokkoló! Emberarcú bárány született http://www.life.hu/news/20150330-emberarcu-barany-szuletett-dagesztanban.html Dagesztánban látott napvilágot az egyik legfurább szerzet, az emberarcú bárány. News Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.