Madonna nem bír magával - Botrányosan viselkedett az Ellen Show-ban

Forrás: Northfoto -
Ellen DeGeneres Madonna botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonnát sosem botránymentes élete miatt szerettük. Ezúttal Ellen DeGeneres show-jában verte ki sokaknál a biztosítékot. 

Még csak március van, de Madonna idén már villantott feneket, és hanyatt is esett a színpadon.

Egy teljes hétig szerepelhetett a popdíva a népszerű Ellen Show-ban, de ez nem volt elég neki. Saját nagy létszámú sminkes és fodrász csapatát semmiképp nem volt hajlandó a műsor szépítészeire cserélni, minden egyes fotót meg akart nézni, és csak a jóváhagyásával tehették közzé. Sőt, a pop nagyasszonya még ahhoz is ragaszkodott, hogy az ő speciális kérései alapján készüljön el a forgatókönyv is.

Forrás: Northfoto

Sokaknak az is szemet szúrt, hogy Madonna látványosan flörtölt a nála több mint 30 évvel fiatalabb Justin Bieberrel, aki szintén a műsor vendége volt.

Egyébként a forgatások után az énekesnő udvariasan megköszönte a személyzetnek, hogy kedvesen viselkedtek vele, bár a személyzet arcán állítólag nem volt túl őszinte a mosoly, és alig várták, hogy vége legyen a forgatásnak.

Magyarországon rendezik a világ legrangosabb szakácsversenyét http://www.life.hu/news/20150331-magyarorszagon-rendezik-meg-a-vilag-legrangosabb-szakacsversenyet-a-bocuse-dor-dontojet.html Megkezdődött a visszaszámlálás: 2016 májusában Magyarország ad otthon a Bocuse D'Ornak, amely 1987 óta a legrangosabb szakácsversenynek számít. News Origo Felejtsük el a metrózást az áprilisi hétvégéken! http://www.life.hu/news/20150330-nem-kozlekedik-a-metro-harom-hetvegen-aprilisban.html Még nagyobb közlekedési káosz várható áprilisban Budapesten: három hétvégén is elfelejthetjük majd a metrózást, legalábbis, ha az M3-as vonalat használnánk.Tekintve, hogy a Széll Kálmán téren és a 4-6-os villamosok vonalán is felújítások folynak, a budapesti közlekedés áprilisban egyre több fejfájást okozhat majd. News -- Saját gyermekét rabolta el a kórházból egy nő http://www.life.hu/news/20150330-sajat-gyermeket-rabolta-el-a-korhazbol-egy-no-aki-ellen-jelenleg-ideiglenes-gyermek-elhelyezesi.html A Győri Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a háromnapos csecsemőnek az életét, akit a kórházból édesanyja engedély nélkül magával vitt. News Thinkstock Állati vendégek! Kígyókkal, baglyokkal, csigákkal vidítják fel az öregek otthona lakóit http://www.life.hu/news/20150330-oregek-otthona-lakoit-allatokkal-viditjak-fel.html Különleges vendégekkel vidítják fel egy öregek otthona lakóit, az idősek pedig imádják simogatni őket. A közéjük érkezők ugyanis mosómedvék, baglyok és egyéb állatok. News -- Útmutató az udvarias kakiláshoz - Így végezd a dolgod a pasid lakásában http://www.life.hu/news/20150330-tippek-igy-kakilj-udvariasan-a-pasidnal-a-munkahelyen-repulon.html Nem kellene, hogy gondot okozzon, ha arra kerül sor, hogy nagydolgodat kell végezned szerelmed lakásán, de sokan mégis stresszelnek rajta, ugyanúgy, mint az irodai vécé használatán is. Tippjeinkkel soha többet nem fogsz ezeken izgulni! News Thinkstock Nincs többé Hawking-bögre - Stephen Hawking levédette a nevét http://www.life.hu/news/20150330-stephen-hawking-tudos-levedette-a-nevet.html Stephen Hawking megelégelte, hogy haszontalan dolgok viselik a nevét, ezért levédette. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.