Patrick Sondheimer - A pilóta, aki a végsőkig próbálta megmenteni a Germanwings utasok életét

Andreas Lubitz tragédia Patrick Sondheimer Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patrick Sondheimer volt a tragikusan lezuhant Germanwings gép kapitánya, aki az utolsó pillanatig küzdött azért, hogy a másodpilóta ne tudja megölni a gép utasait és személyzetét. 

Napok óta mindenhol Andreas Lubitz neve olvasható. A depressziós, öngyilkos hajlamú másodpilótáé, aki a halálba küldött 149 embert, és önmagát is.

A gép kapitányáról, Patrick Sondheimerről azonban nem osztottak meg az interneten fényképeket, és az ő nevét nem olvashatták annyian, mint Lubitzét. Sondheimer az utolsó pillanatig próbált visszajutni a pilótafülkébe, hogy megmentse a gépet a hegynek csapódástól, miután kiment mosdóba, és a másodpilóta kizárta.

Sondheimer baltával próbálta kinyitni a pilótafülke ajtaját, Lubitz nem is válaszolt a dörömbölésre, és a pilóta kiabálására. A fekete doboz felvételein egészen a becsapódás előtti legutolsó pillanatig hallható, hogy Sondheimer hősként próbál visszajutni helyére.

Sondheimer házas, kétgyermekes ember volt, aki több, mint 6000 órán át vezetett repülőt, és 10 évig a Lufthansa alkalmazottja volt.

Patrick Sondheimer, és a légiutaskísérők, akik a saját félelmüket leplezve nyugtatták az utasokat, igazi hősök voltak.

Április bolondját járatta rajongóival Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/news/20150401-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-mellnagyobbito-mutetevel-viccelodott-aprilis-elseje-alkalmabol.htmlA népszerű magyar úszónő közösségi oldalán kezdte el taglalni, miért volt szükség és hol végeztette el mellnagyobbító műtétét. A végén azonban lehullt a lepel az igazságról.NewsOrigoSztrájkra készülnek Erzsébet királynő alkalmazottai http://www.life.hu/news/20150401-erzsebet-kiralyno-alkalmazottai-lazadasra-keszulnek.htmlII. Erzsébet angol királynő nagyjából 100 embert alkalmaz, akik nagy sztrájkra készülnek. News--Még egy sötét titok derült ki a Costa Concordiárólhttp://www.life.hu/news/20150331-a-costa-concordia-hajo-kabitoszert-szallitott.htmlA ’Ndrangheta tagjainak lehallgatott beszélgetéseiből derült ki, hogy kábítószert szállított a hajó. 32 ember esett a Costa Concordia balesetének áldozatául. News--Még mindig nincs döntés Robin Williams hagyatékárólhttp://www.life.hu/news/20150331-robin-williams-szinesz-hagyatekarol-meg-mindig-nem-hozott-dontest-a-birosag.htmlA családi dráma folytatódik, Robin Williams hagyatéki tárgyalásán ugyanis még mindig nem született döntés, így a per tovább húzódik. A legközelebbi tárgyalást június 1-re tűzték ki.News--Mekkora mázlista! Ez a férfi egy kádban fürödhetett Beckhammelhttp://www.life.hu/news/20150331-david-beckham-egyutt-furdott-james-corden-komikussal.htmlNők milliói irigykedhetnek a Brit komikusra, James Cordenre, aki olyat tett, amit évek óta csak Victoria Beckham érdemelt ki. NewsOrigoMadonna nem bír magával - Botrányosan viselkedett az Ellen Show-banhttp://www.life.hu/news/20150331-madonna-ellen-degeneres-showjaban-okozott-botranyt.htmlMadonnát sosem botránymentes élete miatt szerettük. Ezúttal Ellen DeGeneres show-jában verte ki sokaknál a biztosítékot. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.