Halálos gázolás az újranyitott Déli vonalán

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gázolás Déli Pályaudvar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken hajnalban nyitott meg a forgalom előtt újra a Déli Pályaudvar, és máris tragédia történt. 

Kelenföld helyett újra a Déli pályaudvarról indulnak és oda érkeznek a szerelvények, valamint az ideiglenesen a Keleti pályaudvarra átterelt vonatok is visszatérnek a Déli pályaudvarra, mivel a kivitelező a héten végzett a problémás támfal ideiglenes helyreállításával.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Halálra gázolt egy embert egy a Déli pályaudvarra közlekedő személyvonat pénteken hajnalban a Budapest-Pécs vonalon Dombóvár és Döbrököz között - írja az MTI.

A tájékoztatás szerint a baleset miatt a rendőrségi a helyszínelés idejére lezárta a vasúti pályát a forgalom elől.

Ennél szexibbet még nem láttunk: Josh Duhamel meztelenül meditálthttp://www.life.hu/news/20150402-josh-duhamel-szinesz-az-enekesno-fergie-ferje-meztelenul-meditalt-es-ezt-egy-foton-is-megorokitette.htmlAz ismert énekesnő, Fergie férje élvezi, ha a szabadban kitárulkozva, meztelenül, lótuszülésben meditálhat, legalábbis a közösségi oldalára ezt posztolta.News--Megható levéllel köszönték meg az utat egy Germanwings-pilótánakhttp://www.life.hu/news/20150402-meghato-levellel-koszonte-meg-egy-utas-a-germanwings-pilota-munkajat.htmlA március 24-én történt katasztrófa bizonyára rányomja most a bélyeget a Germanwings-pilótáinak és utasainak hangulatára. Éppen ezért eshetett annyira jól a légitársaság egyik pilótájának az a levél, amelyet egy olyan brit hölgy adott át neki, aki rendszeresen utazik velük Spanyolország és Anglia között a családja és a munkája miatt.NewsNorthfotoMegtalálták a Germanwings-gép másik fekete dobozáthttp://www.life.hu/news/20150402-megtalaltak-a-germanwings-gep-masik-fekete-dobozat.htmlMegtalálták a francia Alpokban múlt kedden lezuhant Germanwings-repülőgép második, a repülési adatokat rögzítő fekete dobozát. News--Lecsúszott drogfüggővé változott Rita Orahttp://www.life.hu/news/20150402-rita-ora-drogfuggot-jatszik-uj-filmjeben.htmlRita Ora már feltűnt egy-egy filmben, például A szürke ötven árnyalatában néhány percre. Most Jake Gyllenhaal új filmjében bizonyít színésznőként. News--Tinilányokkal kényezteti magát Kim Dzsong Unhttp://www.life.hu/news/20150402-kim-dzsong-un-eszak-koreai-vezeto-haremet-allit-fel-tinilanyokbol.htmlAz észak-koreai vezetők régre visszanyúló hagyománya a fiatal lányokból álló hárem felállítása – ezt éleszti most újra Kim Dzsong Un. News--Helen Mirren a legcukibb, és ezt most bebizonyítjahttp://www.life.hu/news/20150402-helen-mirren-szineszno-heliumot-szivott.htmlHelen Mirren iszonyú cuki dolgot vállalt be Jimmy Fallon műsorában: héliumot szívott egy lufiból, és úgy beszélgetett a műsorvezetővel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.