Sokkoló! Asztala mellett tartotta halott kisfiát az orvos

Forrás: Thinkstock -
halott orvos múmia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan bárki megnézheti azt a bizarr és horrorisztikus emléket, amelyet egy apa őrzött éveken át asztala mellett. 

A Semmelweis Orvostörténeti Múzeum évek óta őrzi Arányi János fiának mumifikált testét. Az orvos torokgyíkban elhunyt kisfiának holttestét bebalzsamozta, felöltöztette és egy székre ültetve az asztala mellett őrizte. A férfi éveken keresztül nem tudta feldolgozni gyermekének halálát.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A 150 éves gyerek-múmia április 10-től lesz megtekinthető a Magyar Természettudományi Múzeumban. Arányi János nevéhez köthető Széchenyi István testének bebalzsamozása is.

Berki Krisztián élő adásban előkapott százezer forintot a zsebéből http://www.life.hu/bulvar/20150407-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-szazezer-forintot-vett-elo-a-zsebebol.html Azt eddig is sejtettük, hogy Berkinek valószínűleg nem két lyukas húszforintos van a tárcájában. Az Éden Éjjelben viszont megmutatta, mennyire mélyre tud nyúlni nadrágja zsebében. TV + Bulvár -- Judy tovább küzd a kilókkal http://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.html Terhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár -- Gyászol Madonna: holtan találták Hollywood elsőszámú sztárorvosát http://www.life.hu/news/20150407-ongyilkos-lett-a-sztarok-es-madonna-kedvenc-borgyogyasz-orvosa-fredric-brandt.html Fredric Brandt, aki Hollywood krémjét kezelte, a miami-i rendőrség eddigi információi szerint öngyilkos lett. News -- Nem szelfizhetnek többet a sztárok a vörös szőnyegen http://www.life.hu/news/20150406-cannes-i-filmfesztival-nem-szelfizhetnek-tobbet-a-sztarok-a-voros-szonyegen.html Betiltotta a szelfizést a vörös szőnyegen Thierry Frémaux, a cannes-i fesztivál művészeti igazgatója, mert az "elképesztő rendetlenséget" okoz a díszbemutatókon. News Origo Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból http://www.life.hu/news/20150407-amal-clooney-george-clooney-felesege-a-columbia-egyetem-emberi-jogi-intezetenek-professzora-lett.html A katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa. News -- Elhunyt a 22 éves realitysztár, Linsey 'Jade' Berardi http://www.life.hu/news/20150404-elhunyt-a-bad-girls-club-sztarja-linsey-jade-berardi.html 22 korában elhunyt a Bad Girls Club reality sztárja. Még nem tudni, mi okozta a tragédiát. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.