Gasztro-lagzi: esküvőt szponzorál a legnagyobb gyorsétteremlánc

lagzi esküvő szponzor Burger King név hamburger gyermek étteremlánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindig hátrány a furcsa név: Joel Burgernek és Ashley Kingnek most kifejezetten szerencsét hozott, hiszen egy híres gyorsétteremlánc bevállalta, hogy kifizeti a jegyespár esküvőjét. Ugye nem is kérdéses, hogy miért!?

A 24 éves Joel Burger és a 23 éves Ashley King boldogan vállalták, hogy születendő gyermekük nevében mindkettőjük vezetékneve szerepel majd, méghozzá a gyorsétteremlánc nevével megegyező sorrendben. A cég pedig cserébe vállalta, hogy állja esküvőjük kölltségeit. Íme a videó a különleges – és rendkívül szerencsés – párról.

Leütötték egy étteremben Marilyn Mansonthttp://www.life.hu/news/20150408-marilyn-manson-enekest-megpofoztak-egy-etteremben.htmlA 46 éves zenész váratlan pofont kapott egy étteremben. A történet részletei kissé még homályosak, de valószínűleg nem a sztár provokálta a verést.News--Elhunyt Geoffrey Lewishttp://www.life.hu/news/20150408-elhunyt-geoffrey-lewis-amerikai-karakterszinesz.htmlJuliette Lewis híres édesapja 79 éves volt.News--Elkezdődött az ELTE gólyatáborában erőszakoló férfi büntetőperehttp://www.life.hu/news/20150408-az-elte-golyataboraban-megeroszakolt-egy-ferfi-egy-lanyt-kezdodik-a-per.htmlElkezdődött annak a fotós férfinak a tárgyalása, aki az ELTE fonyódligeti gólyatáborában megerőszakolt egy lányt. News--Fosztogatás lett a miskolci ételosztásbólhttp://www.life.hu/news/20150408-miskolcon-az-etelosztas-helyett-fosztogatas-lett.htmlSzinte megrohamozták és kifosztották a nélkülöző miskolciak azt a standot, ahol a Városháza téren több száz adag tartósélelmiszer-csomagot gyűjtöttek össze civilek. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoHarry herceg vörös haján viccelődött egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150407-harry-herceg-ausztraliai-kuldetesen-egy-kisfiu-voros-hajat-dicsero-transzparenst-keszitett.htmlAusztráliában meglepő táblával fogadták a herceget. Egy vörös hajú kisfiú készített vicces transzparenst Harrynek.News--Kihagyhatatlan videó: így bohóckodik Miley Cyrusra Anne Hathawayhttp://www.life.hu/news/20150407-anne-hathaway-miley-cyrus-wrecking-ball-cimu-szamat-parodizalja-ki-egy-amerikai-showmusorban.htmlEgy Oscar-díjas színésznőn nem foghat ki egy paródia: nézd meg, milyen parádésan utánozza le Miley Cyrust Anne Hathaway!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.