Nem kér többé a popszakmából Danics Dóra

X-Faktor pop Danics Dóra alternatív zene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen lépésre szánta el magát az X-Faktor negyedik szériájának győztese: Danics Dóra úgy döntött, otthagyja a popszakmát!

Úgy érzi, nem találta meg magát a show-biznisz és a pop világában, így inkább az alternatív zenei szcénában folytatja tovább.

Forrás: Debreczeni Zita

„Mostantól a saját zenémet szeretném énekelni, ami sok kitartást és energiát igényel. Kizárólag élő zenekarral, magyar szövegű dalokat énekelnék, melyek teljes mértékben az én zenei ízlésemet és világomat tükrözik" – mesélt döntése okáról a Borsnak az énekesnő, aki azt is elárulta, mennyire fontos számára, hogy dalainak legyen mondanivalójuk, és értéket közvetítsenek.

Dórának egyébként régi vágya teljesült, ugyanis hosszú idő után végre összeállt élete első saját zenekara. „Éjjel-nappal próbálunk, és már alig várjuk, hogy színpadra állhassunk. Nagyon élvezem ezt az új stílust" – tette hozzá Dóra.

Drogot kevertek az italába

Nemrég sokkoló történetet osztott meg közösségi oldalán az X-Faktor 4. szériájának győztese. Erről ITT olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.