Szörnyű tragédia! Cápatámadás áldozata lett egy tizenhárom éves kisfiú

Forrás: Origo -
halál szörfözés baleset cápatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus baleset áldozata lett az a tizenhárom éves kisfiú, akit szörfözés közben ragadott el egy cápa az indiai-óceáni Réunion egyik strandjánál.

Elég gyakoriak a cápatámadások a Madagaszkárral szomszédos szigeten, ahol vasárnap egy tizenhárom éves szörfbajnokra támadt rá egy ragadozó – írja a Mirror. Elio Canestri olyan tizenöt méterre volt a parttól, amikor az állat előbukkant: leszakította a fiú karját, majd mielőtt a vízbe rántotta volna, a hasába is beleharapott.

Forrás: Origo

A partiőrségnek még sikerült kihúznia őt a vízből, az életét azonban már nem tudták megmenteni. Elio nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

Az eset több szemtanúját, köztük gyerekeket is, most pszichológusok kezelik. A tragédia egyébként olyan partszakaszon történt, ahol cápaveszély miatt tilos fürdőzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.