Fortuna tréfája: fura számokat húztak ki a lottón

Forrás: Thinkstock -
számok ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a nyeremény az ötöslottón. A múlt héten sem volt telitalálatos szelvény, így már 3,9 milliárd forint reményében ikszelgethetünk. 

Az ötöslottó 15. heti számsora igencsak furcsán alakult: a 21, 23, 29, 46, 48 számokkal lehetett ugyanis elvinni a főnyereményt.

Forrás: Thinkstock

A számsort azonban senki sem találta el, így ezen a héten már 3,9 milliárd forintért játszhatunk.

Bombafenyegetés miatt fordult vissza a futópályáról egy Germanwings-gép http://www.life.hu/news/20150413-bombafenyegetes-miatt-fordult-vissza-a-kifutorol-egy-germanwings-gep.html Bombafenyegetés miatt megállítottak és kiürítettek egy felszállásra készülő utasszállító repülőgépet vasárnap este a németországi köln/bonni repülőtéren. News Origo Szörnyű tragédia! Cápatámadás áldozata lett egy tizenhárom éves kisfiú http://www.life.hu/news/20150413-capatamadasba-halt-bele-egy-tizenharom-eves-szorfozo.html Tragikus baleset áldozata lett az a tizenhárom éves kisfiú, akit szörfözés közben ragadott el egy cápa az indiai-óceáni Réunion egyik strandjánál. News Origo Jön a hidegfront - Egy időre vége a tavasznak http://www.life.hu/news/20150412-jon-a-hidegfront-egy-idore-vege-a-tavasznak.html A jövő héten elején érkező hidegfront ellenére a hét közepéig marad a 20 Celsius-fok körüli meleg, a hétvégén viszont helyenként már 10 fokig sem melegszik a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. News -- Karját és lábát is elvesztette a Szombat esti láz sztárja http://www.life.hu/news/20150411-karjat-vesztette-a-szombat-esti-laz-sztarja.html A 33 éves Noah Galloway, az amerikai Szombat esti láz legnagyobb sztárja második iraki küldetésén volt, amikor egy bombatámadásban elveszítette a bal karját és a bal lábát. News -- Übervicces videó: Ilyen lenne a Halálos iramban 7, ha Magyarországon forgatták volna http://www.life.hu/news/20150411-ubervicces-video-ilyen-lenne-a-halalos-iramban-7-ha-magyarorszagon-forgattak-volna.html Szupervicces videó készült a Halálos iramban 7 című film kapcsán. Hogyan festene a film trailere, ha az egész filmet Kelet-Európában forgatták volna? Ilyen... News Origo 40 kilóra fogyott halála előtt Bicskey Lukács – édesanyja megosztotta fájdalmát http://www.life.hu/news/20150411-40-kilora-fogyott-halala-elott-bicskey-lukacs-edesanyja-megosztotta-fajdalmat.html A nemrégiben, egy gyors lefolyású betegség következtében elhunyt Bicskey Lukács édesanyja fájdalmára nincsenek szavak. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.