"A parkerdőben bántottam Julit, és meghalt" - Beismerte tettét a zalaegerszegi gyilkos

Forrás: MTI -
gyilkosság halál tragédia fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekig zaklatta a 21 éves Barnabás az exbarátnőjét, Julit, akit kegyetlenül meggyilkolt a zalaegerszegi parkerdőben. 

A fiatal lány nem akart kibékülni exbarátjával, aki ezt nem tudta elfogadni, ezért megölte az erdőben. Először késsel megszúrta, majd megfojtotta 18 éves barátnőjét az egyetemista fiú. Miután megölte a lányt, Barnabás a barátját hívta fel, és annyit mondott neki: "A Parkerdőben bántottam Julit, és meghalt."

A rendőrség által lezárt terület a gyilkosság helyszínén Forrás: MTI

A fiú meg sem próbálta eltüntetni barátnője holttestét. Autóval menekült el a helyszínről, de egy fának csapódott a Keszthely felé vezető úton. A rendőrök úgy találtak rá, hogy az út mellett sétált.

A fiatalok egy éve ismerkedtek meg. A lány ismerőse szerint Barnabás nem volt agresszív, korábban sosem bántotta Julit, átlagos kapcsolatuk volt. Januárban szakítottak, de a fiú ezt nem volt hajlandó tudomásul venni, állandóan hívogatta a lányt, azt hajtogatta, nem tud szerelme nélkül élni. Találkozót kért a lánytól, aki belement. "Ismerősei szerint a fiú azzal a reménnyel indult neki a randevúnak, hogy sikerül meggyőznie Julit. A lány viszont végleg le akarta zárni a kapcsolatot. Julit egy barátja vitte be a városba" -írja a Blikk. A lány kitartott amellett, hogy nem akarja újrakezdeni, ezért a fiú ököllel nekiesett, majd fojtogatta és szurkálta. A szúróeszközt még keresik a rendőrök.

A fiatal lány testén több, önmagában is halálos sérülést találtak.

Elképesztő! Nézd meg, mit rejt a Balaton fenekehttp://www.life.hu/news/20150413-nezd-meg-mit-rejt-a-balaton-feneke-lenyugozo-felvetelek-keszultek-a-balaton-ajarol.htmlLenyűgöző felvételre bukkantunk: a Balaton titokzatos világába nyerhetünk bepillantást a videóból.News--Szörnyethalt a Disney World egyik dolgozója: munka közben érte a balesethttp://www.life.hu/news/20150413-szornyethalt-a-disney-world-egyik-dolgozoja-egy-munka-kozben-tortent-autobaleset-kovetkezteben.htmlTragédiával végződött egy autótesztelés Disney Worldben: a sofőrt kórházba szállították, az utas a helyszínen életét veszítette.News--Szörnyű tragédia! Cápatámadás áldozata lett egy tizenhárom éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150413-capatamadasba-halt-bele-egy-tizenharom-eves-szorfozo.htmlTragikus baleset áldozata lett az a tizenhárom éves kisfiú, akit szörfözés közben ragadott el egy cápa az indiai-óceáni Réunion egyik strandjánál.NewsOrigoFura számsort húztak ki a hatos lottónhttp://www.life.hu/news/20150412-fura-szamsort-huztak-ki-a-hatos-lotton.htmlKülönös számsor jött ki a hatos lottó vasárnapi sorsolásán. Nem ez volt az első eset, hogy egymás melletti számokat húztak ki.NewsKarját és lábát is elvesztette a Szombat esti láz sztárjahttp://www.life.hu/news/20150411-karjat-vesztette-a-szombat-esti-laz-sztarja.htmlA 33 éves Noah Galloway, az amerikai Szombat esti láz legnagyobb sztárja második iraki küldetésén volt, amikor egy bombatámadásban elveszítette a bal karját és a bal lábát. News--Budapesten Tom Hanks – sztárvadászatra fel!http://www.life.hu/news/20150413-tom-hanks-szinesz-vilagsztar-magyarorszagra-erkezett-az-inferno-cimu-film-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas világsztár magánrepülővel, testőre és menedzsere társaságában érkezett meg hazánkba. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.