Elhunyt az Eurovíziós Dalfesztivál sztárja

Forrás: Northfoto -
betegség halál Egyesült Királyság Eurovíziós Dalfesztivál Ronnie Carroll politika meghalt rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken át küzdött a rákkal Ronnie Carroll, végül egy rövid lefolyású betegség okozta a halálát.

80 éves korában elhunyt Ronnie Carroll brit énekes, aki két alkalommal is képviselte hazáját az Eurovíziós Dalfesztiválon – adta hírül a BBC.

Ronnie Carroll és felesége, Millicent Martin Forrás: Northfoto

A belfasti születésű híresség a lap információi szerint rákkal küzdött, halálát azonban egy rövid lefolyású betegség okozta. Carroll 1962-ben és 1963-ban is képviselte az Egyesült Királyságot az Eurovíziós Dalfesztiválon mindkét alkalommal a negyedik helyen végzett. Feleségét, Millicent Martin színésznőt 1959-ben vette el. Később politikával kezdett foglalkozni, idén pedig független jelöltként indult volna a választásokon a Hampstead and Kilburn körzetben.

Mellbedobással jutottak az Eurovízió döntőjébe a lengyelekhttp://www.life.hu/bulvar/20140509-donatan-cleo-nevu-lengyel-lanycsapat-erotikus-showt-lejtett-a-koppenhagai-eurovizios-dalfesztival.htmlA lengyel lánycsapat, a Donatan & Cleo mindent bevetett annak érdekében, hogy produkciójuk bejusson a legjobbak közé. Egy komplett pornófim bevezetője elevenedett meg a színpadon, így biztos, hogy a pasiknál egyelőre ők a nyerők.TV + BulvárOrigoMár most feszültséget generál Boggie eurovíziós dala - Izrael budapesti nagykövete nehezményezi a háttérvetítés egyik soráthttp://www.life.hu/kult/20150320-csemer-boglarka-boggie-enekesno-dalanak-hattervetitese-izrael-nagykovete-szerint-nem-megfelelo.htmlBoggie képviseli Bécsben Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Wars for Nothing, azaz Háborúk a semmiért című dalával. Izrael budapesti nagykövete szerint sértő a szám alatt játszódó háttérvetítés egyik felirata.Kult--Monika Kuszynska kerekesszékes énekesnő képviseli Lengyelországot az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20150311-monika-kuszynska-kerekesszekes-enekesno-kepviseli-lengyelorszagot-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlSzemélyes élettörténetéből táplálkozik a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon Lengyelországot képviselő Monika Kuszynska előadása: a kerekesszékes énekesnő In The Name of Love című dalában az akadályok legyőzéséről énekel.KultOrigoDown-szindrómásokból és autistákból álló zenekar indul az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20150204-down-szindromasokbol-es-autistakbol-allo-zenekar-indul-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlEgyelőre még 17 másik finn zenekarral áll versenyben a Pertti Kurikan Nimipaivat, hogy az országot képviselhessék a döntőben. Kult--Nem kér többé a popszakmából Danics Dórahttp://www.life.hu/news/20150408-danics-dora-az-x-faktor-gyoztese-otthagyja-a-popszakmat-alternativ-zenekart-alapitott.htmlHihetetlen lépésre szánta el magát az X-Faktor negyedik szériájának győztese: Danics Dóra úgy döntött, otthagyja a popszakmát!News--Csemer Bogi: „Nem egy eurovíziós tucatdalról van szó"http://www.life.hu/bulvar/20150301-csemer-boglarka-boggie-az-mtva-a-dal-2015-gyoztese-fog-becsbe-utazni-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Bogi letisztult, egyszerű és mély mondanivalót tartalmazó dalával, győzött az MTVA, A Dal 2015 versenyén. Az énekesnővel a döntő utáni pillanatokban beszélgetett, a Life.hu újságírója.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.