Megtaláltuk a világ legdurvább munkahelyét

Forrás: NORTHFOTO -
munkahely mélység életveszélyes szikla útépítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai Road To Sky (az ég felé vezető út) építésén nem árt, ha a munkásember némi bátorsággal is fel van vértezve, amellett, hogy egyáltalán nincs tériszonya.

Egy kőszikla oldalába épül a Road To Sky nevű út, amely az emberi bátorságot próbára tevő, nem mindennapi kirándulóhelynek ígérkezik. A munkásokat azonban a veszély egyáltalán nem zavarja, és bátran lavíroznak az út megépítéséhez szükséges kellékekkel úgy, hogy alattuk hatalmas mélység tátong.

Forrás: NORTHFOTO

Sőt még biztosítókötél sincs rajtuk, csupán egy sisak védi a fejüket az esetlegesen lehulló kövektől. A kínai hivatalnokok remélik, hogy a különleges út még több turistát vonz majd a területre.

Ilyen az igaz szerelem! Együtt távozott az élők sorából az idős szerelmespár http://www.life.hu/news/20150414-par-perc-kulonbseggel-halt-meg-az-idos-szerelmespar-ket-tagja.html Mindannyiunknak könnyeket csalt a szemébe a Szerelmünk lapjai című film utolsó jelenete, melyben Allie és Noah együtt távoznak az árnyékvilágból. Nem is gondoltuk volna, hogy a sírig tartó szerelem nemcsak a filmekben létezik. News Origo Megvan a világ legöregebb diákja: 103 évesen érettségizett le egy asszony http://www.life.hu/news/20150414-103-evesen-erettsegizett-le-es-fejezte-be-a-kozepiskolat-egy-asszony.html Marie Hunt félbehagyta középiskolai tanulmányait, végül 87 évvel később sikeresen leérettségizett. A 103 éves asszony most a továbbtanuláson gondolkozik. News Origo "A parkerdőben bántottam Julit, és meghalt" - Beismerte tettét a zalaegerszegi gyilkos http://www.life.hu/news/20150414-megfojtotta-a-lanyt-elotte-hetekig-zaklatta-a-zalaegerszegi-ferfi.html Hetekig zaklatta a 21 éves Barnabás az exbarátnőjét, Julit, akit kegyetlenül meggyilkolt a zalaegerszegi parkerdőben. News -- Összeverték az M1 műsorvezetőjét http://www.life.hu/news/20150414-az-m1-musorvezetojet-borsa-miklost-megtamadtak.html Borsa Miklóst, az M1 műsorvezetőjét Balatonfüreden támadták meg szombat éjjel. Először azt kérdezték tőle, ő mondja-e a híreket, majd rárontottak és ütötték, közben pedig azt ordították neki: "most hazudj!". News -- Clinton felesége komolyan gondolja: elnök akar lenni! http://www.life.hu/news/20150413-bill-clinton-felesege-hillary-clinton-volt-first-lady-ismet-indul-az-amerikai-elnokvalasztason.html Hillary Clinton vasárnap hivatalosan is bejelentette, hogy indulni fog az Egyesült Államok 2016-os elnökválasztásán. News AFP Budapesten Tom Hanks – sztárvadászatra fel! http://www.life.hu/news/20150413-tom-hanks-szinesz-vilagsztar-magyarorszagra-erkezett-az-inferno-cimu-film-forgatasara.html Az Oscar-díjas világsztár magánrepülővel, testőre és menedzsere társaságában érkezett meg hazánkba. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.