Szívrohamot kapott a rendőrkapitányságon a kihallgatott

szívroham rendőrkapitányság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rendőr mentette meg az életét annak az embernek, aki bejelentést tenni ment a siófoki rendőrkapitányságra. Kihallgatás közben kapott szívrohamot. 

Sértetti bejelentést tenni ment a rendőrségre a férfi, aki kihallgatása közben lett rosszul. Szólt a jegyzőkönyvező nyomozónak, hogy a szíve körül fájdalmai vannak. Teste hirtelen görcsbe állt, levegő után kapkodott, és a elkezdett lecsúszni a székről. Fennakadt szemekkel hörgött. A kihallgatását végző rendőr a már magatehetetlen férfit megragadta, majd segítségért kiabált.

Forrás: AFP

Szunomár Csaba őrnagy szívmasszázst alkalmazott a férfin percekig, aki visszanyerte eszméletét, kommunikálni is tudtak vele, de fél perc múlva újra görcsbe rándult a férfi, és nem lélegzett. Az őrnagy szívmasszázzsal ismét megkezdte az újraélesztést, amit három percig folytatott. Időközben a helyszínre érkeztek a mentőszolgálat munkatársai, akik folytatták azt életmentést, majd a beteg állapotának stabilizálását követően kórházba vitték -írja a Blikk.

A fiatalokat is veszélyezteti a szívroham

A szív és érrendszer megbetegedései egyre fiatalabb korosztályban jelentkeznek, nem ritka a negyven év alatti páciens, de extrém esetben akár a huszas korosztály tagjai is érintettek lehetnek. Olvass erről ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.