Így nézett ki 18 évesen a dús idomú Amber Rose

modell fiatalság tinédzser Amber Rose Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kerekded Amber, aki legutóbb egy leszbicsókkal borzolta a kedélyeket, most egy tinédzserkori képet osztott meg közösségi oldalán.

Aki valami megdöbbentőre vágyott, annak csalódnia kell, Rose kisasszony ugyanis nagyjából úgy nézett ki 18 esztendősen is, mint most, amikor a 32-t tapossa. Íme, a fiatal modell:

Forrás: Istagram/amberrose

Amber az Instagramon osztotta meg rajongóival, hogy nézett ki tinédzserként. Itt legalább (látszólag) fel volt öltözve...

Korábban meztelenül napoztatta habtestét:

Tőle talán kissé szokatlan módon kezével takarta el a melleit, egy kis mellbimbót azonban így is sikerült villantania. A Kim Kardashiannal folyamatosan versengő - szintén platinaszőke - modell viszont nem hagyhatta ki, hogy riválisához hasonlóan ne mutassa meg egy egészen intim szögből a fenekét. A szexi fotókért kattints ide!
Döbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.htmlDrog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. NewsThinkstockVan élet a Szex és New York után! Sarah Jessica Parker új sorozatban tér visszahttp://www.life.hu/news/20150417-sarah-jessica-parker-szineszno-uj-sorozatban-ter-vissza.htmlA színésznő új sorozatban tér vissza! Örvendetes, hogy a Szex és New York után, amiről már minden bőrt lehúztak, új szerepben adnak lehetőséget a hírességnek.News--Presser Gábor kipróbálta a füvethttp://www.life.hu/news/20150417-presser-gabor-szivott-mar-fuvet.htmlPresser Gábor Friderikusz Sándornak vallott őszintén arról, hogy fiatalkorában kipróbálta a marihuánát. NewsLecsaphat a NAV a diákhitelesekrehttp://www.life.hu/news/20150417-lecsaphat-a-nav-a-diakhitelesekre.htmlAkár diákhitel-tartozás esetén is intézkedhetnek az adóhivatal végrehajtói. NewsThinkstockMár nem a régi Barbie vonzerejehttp://www.life.hu/news/20150417-kevesebb-barbiet-adtak-el-iden.htmlNagyot zuhant a Barbie-babák eladása az év első három hónapjában. Már nem menő a Barbie? NewsThinkstockIlyen sztárszelfi még nem készült Budapesten!http://www.life.hu/news/20150417-antonio-banderas-es-tom-hanks-szelfiztek.htmlKét világsztár is Budapesten tartózkodik. Egyik nap összefutottak, és közös szelfit készítettek. Imádnivaló! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.