Már nem a régi Barbie vonzereje

Forrás: Thinkstock -
Barbie baba Barbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot zuhant a Barbie-babák eladása az év első három hónapjában. Már nem menő a Barbie? 

Barbie most 56 éves, vonzereje már nem a régi, elsősorban azért, mert komoly konkurensekre talált más játékokban. A Hasbro és a Lego termékei, illetve az olyan filmek, mint a Jégvarázshoz kapcsolódó játékok, valamint a tabletek terjedése mind a Barbie-babák háttérbe szorulását okozzák - írja az Investor.

Forrás: Thinkstock

A babákat gyártó Mattel cég élére új vezérigazgatót neveztek ki Christopher Sinclair személyében, aki bizakodó a jövőt illetően. "Bízom benne, végre tudjuk hajtani az ahhoz szükséges változtatásokat, hogy a jövőben jobban teljesítsen a cég" - nyilatkozta.

Már csak az a kérdés, elég-e a bizakodás ahhoz, hogy több kislány akarjon barbie-babázni?

Döbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.htmlDrog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. NewsThinkstockIlyen az igaz szerelem! Együtt távozott az élők sorából az idős szerelmespárhttp://www.life.hu/news/20150414-par-perc-kulonbseggel-halt-meg-az-idos-szerelmespar-ket-tagja.htmlMindannyiunknak könnyeket csalt a szemébe a Szerelmünk lapjai című film utolsó jelenete, melyben Allie és Noah együtt távoznak az árnyékvilágból. Nem is gondoltuk volna, hogy a sírig tartó szerelem nemcsak a filmekben létezik.NewsOrigoFejbe lőtte magát egy rendőr Dunakeszinhttp://www.life.hu/news/20150417-fejbe-lotte-magat-egy-rendor-dunakeszin.htmlCsütörtökön fejbe lőtte magát egy 21 éves rendőr Dunakeszin. NewsOrigo"Szofihoz képest Meryl Streep sehol sincsen" - Ekkora színésznő Dobó Kata lányahttp://www.life.hu/csalad/20150417-dobo-kata-lanya-szofi-nagy-szineszno.htmlDobó Kata egyedül neveli három és fél éves kislányát, Szofit. A színésznő szerint lánya hatalmas hatást tud rá gyakorolni. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huCserbenhagyásos gázolás - Elütötték az olimpikonthttp://www.life.hu/news/20150417-benko-barbara-olimpikont-elgazoltak.htmlElgázolta, majd cserbenhagyta Benkő Barbarát, a 25 éves mountain bike versenyzőt egy autós a 10-es úton. NewsMTIJennifer Lopez hevesen politizál! Még azt is elárulta, kire fog szavazni http://www.life.hu/news/20150416-jennifer-lopez-hillary-clintonra-szavaz-az-elnokvalasztason.htmlEljött az első női elnök ideje az Egyesült Államokban - jelentette ki Jennifer Lopez, aki Hillary Clintont támogatja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.