55 millió forintból műttették magukat teljesen egyformává az ikrek

Forrás: Facebook/ Anna DeCinque -
egyforma Japán millió pasi ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 28 éves éves Lucy és Anna DeCinque egypetéjű ikrek, mégis úgy érezték: nem hasonlítanak egymásra eléggé. Ezért 55 millió forintnyi összegből teljesen egyformára műttették magukat.

Az ausztrál lányok a műtétek eredményeképpen a világ legegyformább ikrei lettek. Nekünk mindenesetre kétségeink vannak arról, hogy ez a cím megért-e 55 millió forintot. A lányok egyébként egy japán showműsorban nyerték el ezt a megtisztelő címet, ahol egy japán ikerpárt kellett legyőzniük egyformaságban.

Forrás: Facebook/ Anna DeCinque

A DeCinque testvérek egymás nélkül soha nem mennek sehova, mindent együtt és ugyanúgy csinálnak. Nem is gondolnád, hogy ez igazából mi mindent jelent. Bizony azt is, hogy a lányok pasija egy és ugyanaz a személy. „Ez nekünk egyáltalán nem furcsa. Mivel állandóan együtt vagyunk, sokkal egyszerűbb ez a felállás. Egyébként is mindenben megegyezik az ízlésünk, még a pasifronton is. Egy ágyban alszunk mindhárman, és a szex is mindig hármasban megy" – mondták lelkesen a lányok.

Forrás: Facebook/ Anna DeCinque

Az ikrek titkos élete

A világban egyre több ikerpár születik, ám ennek ellenére rengeteg titkuk áll még megfejtetlenül előttünk: hogy lehet, hogy egymástól elválasztva is hasonló az ízlésük, vagy mi a magyarázata annak, hogy érzik egymás örömét és fájdalmát? Olvasd el a Life.hu cikkét!

21 éves lányt ölt meg az interneten rendelt fogyitablettahttp://www.life.hu/news/20150423-egy-21-eves-lanyt-megolt-az-interneten-rendelt-fogyitabletta.htmlEgy fiatal lány életét vesztette az interneten rendelt fogyókúrás tablettától.News--Bréking! Kim Kardashian könyvet ír!http://www.life.hu/news/20150423-kim-kardashian-selfish-cimu-konyve-hamarosan-megjelenik.htmlEz az információ annyira sokkoló, hogy nem is akartuk elhinni. Pedig a celebnő könyve május 5-én jelenik meg.News--Salma Hayek tücsökevős videóval sokkolhttp://www.life.hu/news/20150422-salma-hayek-szineszno-tucsokevos-videoval-sokkol.htmlA mexikói származású színésznő éppen szülőhazájában nyaral, ahol a helyi gasztronómiába is beavatja rajongóit.News--Lindsay Lohan ismét beégett: arabul posztolt egy szamárrólhttp://www.life.hu/news/20150422-lindsay-lohan-szineszno-felreforditotta-arab-posztjat.htmlA színésznő egy idézet félrefordítása miatt került kínos helyzetbe – követői azonnal ki is oktatták.News--Eltemették Bicskey Lukácsothttp://www.life.hu/news/20150424-eltemettek-bicskey-lukacsot-argo-sztarjat-a-baratok-kozt-egykori-szereplojet.htmlAz Újszínház színészét a Fiume úti temetőben helyezték örök nyugalomra csütörtökön délben, hamvait a művész kérésére a temető szóróparcellájában szórták szét.NewsOrigoFelejtsd el az autót szombaton! http://www.life.hu/news/20150423-aprilis-25-en-szombaton-rendezik-meg-az-i-bike-budapest-kerekparos-felvonulast.htmlTöbb tízezer kerékpárost várnak az I Bike Budapest szervezői április 25-én, szombaton, ami miatt egy időre megbénulhat a fővárosi közlekedés.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.