A számítógépezésbe és a gyorskajába halt bele a fiú

Forrás: Thinkstock -
halál számítógép gyorsétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 18 éves ausztrál fiú számítógép- és gyorsétel függősége miatt vesztette életét. 13 éves kora óta túlsúlyos volt. 

Anyja talált rá a 18 éves fiúra, aki nagy súlyfeleslege miatt halt meg otthonában. A vizsgálat kimutatta, hogy kövérsége okozta a szívproblémát, amibe belehalt. Édesanyja elmondta, fia évekig kizárólag gyorsételeken élt, és napi nagyjából 8-10 órát ült a számítógép előtt.

Forrás: Thinkstock

A fiú egy ideje már diétázott, de túl későn kezdte el. Halála előtt néhány nappal megismerkedett egy lánnyal az interneten, de a találkozót már nem érte meg.

Négylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérésthttp://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.htmlHát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért.NewsThinkstock7 tipp, amellyel másodpercek alatt feltöltődhetszhttp://www.life.hu/news/20150420-tippek-masodpercek-alatt-feltoltodhetsz.htmlNapozás, kutyasétáltatás, egy jegeskávé és beszélgetés a legjobb barátnőddel - ezek mind szuper módszerek arra, hogy feltöltődj, az egyetlen baj az, hogy mindegyik több időt igényel, mint amivel általában gazdálkodhatsz. Íme néhány szuper tipp, amivel másodpercek alatt feltöltődhetsz. NewsThinkstock10 órán át szenvedett a lány, hogy eltüntessék a pedofil énekesre emlékeztető tetoválásáthttp://www.life.hu/news/20150420-lostprophets-tetovalasat-tuntette-el-a-lany-mert-a-zenekar-enekese-pedofil.htmlEllia Beasley imádta a Lostprophets zenekart tiniként, ezért tetováltatott magára egy sort a banda egyik dalszövegéből. Az együttes frontemberét 2013-ban pedofília miatt börtönbüntetésre ítélték, korábbi rajongója pedig elhatározta, megszabadul a rá emlékeztető tetoválástól. NewsThinkstockDöbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.htmlDrog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. NewsThinkstockMár nem a régi Barbie vonzerejehttp://www.life.hu/news/20150417-kevesebb-barbiet-adtak-el-iden.htmlNagyot zuhant a Barbie-babák eladása az év első három hónapjában. Már nem menő a Barbie? NewsThinkstockMegvertek egy rákos férfit a Nyugatibanhttp://www.life.hu/news/20150417-a-nyugatiban-megvertek-egy-rakos-ferfit.htmlBrutálisan megvertek egy férfit a biztonsági őrök a Nyugati pályaudvarnál, mert hajléktalannak nézték. A fogát is kirúgták. NewsMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.