Albumborítókat fest az arcára egy kreatív művész

Forrás: Northfoto -
zene album festmény Nirvana arcfesték arcfestés London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus alkotásokkal borítja be arcát Natalie Sharp, aki valószínűleg nagy zenerajongó.

A 33 éves londoni művész, zenei albumok borítóját festi az arcára. Az ötlet zenehallgatás közben jött, amikor Nataliet megihlették a dallamok. Íme, a Nirvana „Nevermind" című albuma arcverzióban. Az alkotás remek, de a CD lejátszóba nem lehet betenni!

Forrás: Northfoto
Így várják az angolok Katalin kisbabájáthttp://www.life.hu/news/20150422-megindult-a-londoni-orulet-igy-varjak-a-kiralyi-csalad-rajongoi-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlElkezdődött az őrület Londonban, a leglelkesebb rajongók már az utcán sátoroznak és a kórház előtt várják, hogy megszülessen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke.News--Hatalmas, ehető mézeskalács házat állítottak fel Londonbanhttp://www.life.hu/news/20150423-hatalmas-eheto-mezeskalacs-hazat-allitottak-fel-londonban-a-shrek-kalandhaz-bejaratanal.htmlA Grimm mese hősei, Jancsi és Juliska biztosan megirigyelnék a Londonban felállított, mézeskalácsból készült házat, amely vonzza a nyalánkságra éhező látogatókat.News--Durva! Az ágyába fektette házi malacát egy kínai nőhttp://www.life.hu/news/20150417-az-agyaba-fektette-hazi-malacat-egy-kinai-no-a-ferje-nem-feltekeny.htmlA különleges háziállat tényleg cuki, de azért túlzásokba nem kellene esnie a kínai állatbarát hölgynek.News--Forró vasalóval kínozták a terhes tinilánythttp://www.life.hu/news/20150424-forro-vasaloval-kinoztak-a-terhes-tinilanyt.htmlEgy drogkereskedéssel foglalkozó férfi megtudta, barátnője lakásából valaki ellopta a drogeladásból származó pénzt – brutális őrjöngésbe kezdett.NewsThinkstockÚjra lesz zenés őrségváltás és katonai térzene Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150424-zenes-orsegvaltas-es-katonai-terzene-lesz-ismet-budapesten.htmlEgy régi hagyomány éled újjá a fővárosban azzal, hogy újra lesz zenés őrségváltás a Budai Várban és katonai térzene Budapest belvárosában – adta hírül az MTI-vel.News--55 millió forintból műttették magukat teljesen egyformává az ikrekhttp://www.life.hu/news/20150424-55-millio-forintbol-muttettek-magukat-teljesen-egyformava-az-ikrek.htmlA 28 éves éves Lucy és Anna DeCinque egypetéjű ikrek, mégis úgy érezték: nem hasonlítanak egymásra eléggé. Ezért 55 millió forintnyi összegből teljesen egyformára műttették magukat.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.