Vujity Tvrtko: "Bármit csinálhatsz, csak soha ne hazudj! Ennek ellenére gyakran kénytelen voltam"

Forrás: Facebook -
hivatás TV2 középiskola beszélgetés újságíró Vujity Tvrtko előadás hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori képernyőse egy tatabányai középiskolában tartott előadást, és elárulta: bizonyos országokba belépve másnak kellett kiadnia magát.
Forrás: Facebook

A TV2 korábbi képernyőse, akinek beszámolóját az Origo is megírta a kemma.hu-ra hivatkozva, elmondása szerint Tatárföldön is másnak adta ki magát, így sikerült kiszabadítania Toma Andrást, az utolsó magyar hadifoglyot. A beszélgetés további részleteit az Origón olvashatod el ide kattintva.

Újabb díjat nyert az On The Spot - ezúttal Chicagóban http://www.life.hu/news/20150423-on-the-spot-dijat-nyert-chicagoban-cseke-eszter-es-s-takacs-andras-silver-plaque-dijat-nyert.html Silver Plaque (Ezüst Plakett) díjat nyert a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében az On The Spot amazóniai filmje – közölte az MTVA. News -- Kiderült Vujity Tvrtko nagy titka http://www.life.hu/csalad/20150122-vujity-tvrtko-a-tv2-volt-musorvezetoje-bevallotta-miert-el-csaladjaval-egy-kislany-greti.html A műsorvezetőről régóta pletykálják, hogy egy kislányt vett magához, akit a családjával nevel. Vujity Tvrtko most először beszélt a kis Grétiről. Család -- Beszólt a TV2-nek Vujity Tvrtko - Kihúzhatja a gyufát a munkahelyén a riporter? http://www.life.hu/bulvar/20141201-vujity-tvrtko-a-tv2-naploja-megszuntetese-miatt-szolt-be-a-csatornanak.html Nem indul újra a Napló. Ez már biztos, és már az egykori munkatársai sem csinálnák tovább. De azért, aki akar, az egy megosztással kampányolhat érte. TV + Bulvár Origo Robert Downey Jr. kiakadt: faképnél hagyta az őt interjúztató újságírót http://www.life.hu/news/20150423-robert-downey-jr-fakepnel-hagyta-az-ot-interjuztato-ujsagirot-amikor-az-szemelyes-kerdeseket-tett.html Új filmje kapcsán ült le beszélgetni a Channel 4 újságírójával a színész, akinél a személyesebb témák felé evezve eltört valami, ezért otthagyta az őt kérdező Krishnan Guru-Murthyt. News -- Vujity Tvrtko: "A média felelőssége, hogy kinek ad teret" http://www.life.hu/bulvar/20141212-vujity-tvrtko-a-tv2-naplo-megszunese-utan-elhagyta-a-csatornat-de-maris-munkaajanlatokat-kapott.html Vujity Tvrtko nem tart attól, hogy munka nélkül marad. A tévés azt állítja, már most szuper ajánlatokkal keresték meg, de még nem döntött, hogy melyiket fogadja el. TV + Bulvár -- Önelégült baromnak nevezte az újságírónő Angelina Jolie-t a petefészek-eltávolítása miatt http://www.life.hu/drlife/20150327-katie-hopkins-ujsagirono-onelegult-baromnak-nevezte-angelina-jolie-t-a-petefeszek-eltavolitasa-miatt.html Katie Hopkins Twitteren kezdett el trollkodni a 38 éves színésznő nemrég felvállalt petefészek- és petevezeték-eltávolító műtétén. Ezúttal azonban túl messzire ment. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.