Dél-Afrika terhesség vérfertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dél-afrikai tanár teherbe ejtette egyik diákját, de az igazi szörnyűség csak később derült ki. A lány nem csak tanítványa, de a saját lánya a férfinek.

Alfred Mokoena nem tudta, hogy egyik tanítványa a saját lánya, és viszonyt kezdett vele. Nagyon imponált neki, hogy a lány felnéz rá.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Teherbe ejtette a lányt, és mikor megszületett a gyerek, DNS vizsgálatra vitték. Ekkor derült ki a borzalmas igazság: a férfi nem csak az újszülött apja, hanem az anyáé is. A most 20 éves lány egyelőre nem tudja, hogy fogja ezt az egészet elmesélni gyerekének.

Túl nagy pénisze miatt lőtte le partnerét a nőhttp://www.life.hu/news/20150425-tul-nagy-penisze-miatt-lotte-le-partneret-a-no.htmlMeggyilkolta szexpartnerét egy angol nő. Arra hivatkozott, hogy a férfinek túl nagy volt a pénisze, ezért ölte meg. NewsThinkstockTappancs nélküli kutyát kapott a láb nélküli kislányhttp://www.life.hu/news/20150425-tappancs-nelkuli-kutyat-kapott-a-lab-nelkuli-kislany.htmlA hároméves Sapphyre Johnson lábfej nélkül született, műlábbal éli az életét. Tündéri, tappancs nélküli kutyust kapott, akivel nagyon összebarátkoztak. NewsOrigoSzörnyű! Embertelen körülmények között tartottak több tucat kutyáthttp://www.life.hu/news/20150424-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-tobb-tucat-kutyat.htmlÁllatkínzó kutyaszaporítón ütött rajta lakossági bejelentés alapján a NÉBIH. A budapesti XVIII. kerületi családi házban tapasztalt szörnyű körülmények még a sokat látott szakembereket is elborzasztották. NewsThinkstockMostantól illegális az állatokkal való szex Dániábanhttp://www.life.hu/news/20150424-daniaban-betiltottak-a-szexet-allatokkal.htmlAz egyik legdurvább szexuális aberráció, a zoofília egyik melegágya volt Dánia, ahol legálisan lehetett szexelni állatokkal. News--Visszatér a hideg! Kedden jön a jégesőhttp://www.life.hu/news/20150424-jegeso-lesz-es-hideg-ido.htmlAz elmúlt napokban remek időnek örülhettünk, de sajnos visszatér a hideg egy rövid időre. NewsThinkstockA számítógépezésbe és a gyorskajába halt bele a fiúhttp://www.life.hu/news/20150424-a-szamitogepezesbe-es-a-gyorskajaba-halt-bele-a-fiu.htmlEgy 18 éves ausztrál fiú számítógép- és gyorsétel függősége miatt vesztette életét. 13 éves kora óta túlsúlyos volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.