Bruce Jenner transzneműség olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyek közt adta legutolsó interjúját férfiként Kim Kardashian mostohaapja, aki eldöntötte: 65 évesen nővé operáltatja magát. 

Bombaként robbant nemrégiben a hír arról , hogy a tízpróbás olimpikon, a Kardashian család feje, Bruce Jenner nővé szeretné magát operáltatni. Most egy igazán megdöbbentő interjúban mesélt Diane Sawyernek a keserves útról, amit végig kellett járnia ahhoz, hogy végre szembenézhessen önmagával, és olyan életet élhessen, amilyenre mindig is vágyott.

„A 80-as évek óta hormonokat szedek, és volt feleségem előtt sem titkoltam azt a szokásomat, hogy otthon szeretek női ruhákba bújni” – vallotta be Bruce, aki azt is elárulta, már az öngyilkosság gondolatával is eljátszott.

Forrás: Northfoto

„Tavaly, amikor rajtakaptak, ahogyan felkerestem az orvosomat, nagyon megijedtem, hogy előbb tudódik ki a dolog, mintsem készen lennék rá, hogy beszéljek róla. Nagyon féltem és a végletekig el voltam keseredve. Arra gondoltam: nem lenne egyszerűbb szerezni egy fegyvert, és véget vetni az egésznek?” – fejtette ki Kim Kardashian mostohaapja, aki ma már úgy látja, hogy átváltozásával az elfogadást kell hirdetnie.

Kiről nevezné el magát Jenner?

Új nevét illetően a Hollywood Life korábbi értesülése szerint több lehetőséget is fontolóra vett már Jenner, köztük Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornász nevét is, így tisztelegve a magyar sportolónő előtt. Keleti Ágnes reakcióját ITT olvashatod.

Persze az átalakulása bizonyos, szexuális beállítottságával kapcsolatos kérdéseket is felvetett a riporterben, akinek Bruce erről is nyíltan mesélt. „Nem vagyok meleg, sosem voltam még férfival. Egész életemben heteroszexuális voltam: nős ember, aki gyerekeket nevel” – mondta, majd úgy folytatta, most leginkább aszexuálisként tekint magára.

Egyedül Kim Kardashian fogadta el őt az elejétől

Bruce Jenner azt is elmesélte az interjúban, hogy a Kardashian-Jenner család tagjai közül Kim Kardashian és férje, Kanye West voltak a legelfogadóbbak. Ezt pedig többek közt annak tulajdonítja, hogy Kim rajtakapta őt régen női ruhában – de hallgatott róla évekig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.