Fenékrázás miatt kerültek börtönbe az orosz lányok

orosz börtön fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi dolog verte ki a biztosítékot a hatóságoknál Oroszországban: hét fiatal lány egy második világháborús emlékmű közelében forgatott klipet, amin a feneküket is istenesen megrázzák – nem kellett volna.

Twerkelés, vagyis fenékrázós tánc miatt három lányt huliganizmus vádjával ítéltek 10-15 napnyi börtönre. Ketten megúszták pénzbüntetéssel, egy fiatalkorú lány ellen pedig nem emeltek vádat, az anyját viszont elmarasztalták, mert nem tett meg mindent azért, hogy egészséges lelkületű gyermeket neveljen – írja a 444. A börtönbüntetést érő fenékrázást itt nézheted meg:

Megdöbbentő dolgot műveltek a Bosszúállók új részének forgatásánhttp://www.life.hu/news/20150426-megdobbento-dolgot-muveltek-a-bosszuallok-uj-reszenek-forgatasan.htmlHihetetlen, milyen biztonsági intézkedések mellett zajlottak a Bosszúállók: Ultron kora című mozi forgatásai.News--Ilyen, amikor D. Tóth Kriszta vicces kedvében vanhttp://www.life.hu/news/20150426-d-toth-kriszta-vicces-kedveben-van-szelfi.htmlEgy közönségtalálkozón, saját fotója előtt vicceskedett D. Tóth Kriszta, aki 40. születésnapja alkalmából pár hónapja különös kísérletbe kezdett.News--Albumborítókat fest az arcára egy kreatív művészhttp://www.life.hu/news/20150424-albumboritokat-fest-az-arcara-egy-kreativ-londoni-muvesz-natalie-sharp.htmlFantasztikus alkotásokkal borítja be arcát Natalie Sharp, aki valószínűleg nagy zenerajongó.News--Fertőzött a kórház, ahol Katalin hercegnő fog szülnihttp://www.life.hu/news/20150426-fertozott-a-korhaz-ahol-katalin-hercegno-fog-szulni.htmlKatalin hercegnő bármelyik pillanatban megszülhet, azonban a St. Mary kórház sebészeti osztályát lezárták, mert nyolc beteg bakteriális fertőzést kapott. NewsNorthfotoMi lelte a színésznőket? Furcsa fotón pózol a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/news/20150426-sofia-verga-es-reese-witherspoon-vicces-foton-pozol.htmlMeglehetősen különös képen pózol a két világhírű színésznő, Reese Witherspoon és Sofia Vergara. A fotót elnézve azt hihetnénk, újra tizenévesnek érzik magukat.News--Hat magyarról nincs még hír Nepálban!http://www.life.hu/news/20150426-nepali-foldrenges-hat-magyarrol-nincs-hir.htmlAz újdelhi magyar nagykövetséggel kapcsolatba lépett a katmandui magyar tiszteletbeli konzul egy munkatársa, akit megkértek, hogy próbálja meg elérni azokat a magyarokat, akiknek a nepáli tartózkodásáról a magyar külképviselet tud - állt Vajda Andrea közleményében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.