Fertőzött a kórház, ahol Katalin hercegnő fog szülni

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 Katalin hercegnő szülés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő bármelyik pillanatban megszülhet, azonban a St. Mary kórház sebészeti osztályát lezárták, mert nyolc beteg bakteriális fertőzést kapott. 

Egyetlen beteget sem fogadnak a kórházban, ahol Katalin hercegnő fog szülni, amíg nem fertőtlenítik a területet.

Forrás: Northfoto

Szerencsére a fertőzés nem érinti azt a szárnyat, amelyben a hercegnő fekszik - írja a Mirror. A jelenlegi pletykák szerint felesleges a fotósoknak a kórház előtt állni 29-éig, mert Katalin csak aznap fog szülni.

Megdöbbentő dolgot műveltek a Bosszúállók új részének forgatásánhttp://www.life.hu/news/20150426-megdobbento-dolgot-muveltek-a-bosszuallok-uj-reszenek-forgatasan.htmlHihetetlen, milyen biztonsági intézkedések mellett zajlottak a Bosszúállók: Ultron kora című mozi forgatásai.News--Ilyen, amikor D. Tóth Kriszta vicces kedvében vanhttp://www.life.hu/news/20150426-d-toth-kriszta-vicces-kedveben-van-szelfi.htmlEgy közönségtalálkozón, saját fotója előtt vicceskedett D. Tóth Kriszta, aki 40. születésnapja alkalmából pár hónapja különös kísérletbe kezdett.News--Bruce Jenner: „Nő vagyok”http://www.life.hu/news/20150426-bruce-jenner-utoljara-nyilatkozott-ferfikent.htmlKönnyek közt adta legutolsó interjúját férfiként Kim Kardashian mostohaapja, aki eldöntötte: 65 évesen nővé operáltatja magát. NewsGyász! Meghalt a nemzet színészehttp://www.life.hu/news/20150426-koti-arpad-szinesz-meghalt.html80 éves korában, vasárnap hajnalban távozott az árnyékvilágból a nemzet színésze, Kóti Árpád – közölte a Csokonai Színház.News--Mi lelte a színésznőket? Furcsa fotón pózol a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/news/20150426-sofia-verga-es-reese-witherspoon-vicces-foton-pozol.htmlMeglehetősen különös képen pózol a két világhírű színésznő, Reese Witherspoon és Sofia Vergara. A fotót elnézve azt hihetnénk, újra tizenévesnek érzik magukat.News--Nem bánta meg tettét a trafikos gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150426-nem-banta-meg-tettet-a-trafikos-lany-gyilkosa.htmlBeismerő vallomást tett a bíróság előtt a trafikos lány kegyetlenül meggyilkoló 19 éves férfi. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.