Megdöbbentő dolgot műveltek a Bosszúállók új részének forgatásán

forgatás Bosszúállók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, milyen biztonsági intézkedések mellett zajlottak a Bosszúállók: Ultron kora című mozi forgatásai.

Nemrég kiszivárgott ugyanis, hogy minden forgatási nap végén megsemmisítették az aznap felvett jelenetek forgatókönyvét. Erre azért volt szükség, hogy megakadályozzák a film részleteinek kiszivárgását – számolt be az MTI.

Elizabeth Taylor Aaron Taylor-Johnsonnal a film egyik jelentében Forrás: Facebook/Avengers: The Age of Ultron

Elizabeth Olsen, aki a Bosszúállók csapatához újonnan csatlakozó Skarlát Boszorkányt alakítja a folytatásban, a mozi nagy-britanniai premierjén elmondta, hogy a forgatási munkálatok során rendkívül szigorúak voltak a biztonsági előírások.

"Tilos volt hazavinnünk a kis fecnijeinket, bármit is forgattunk aznap. A forgatókönyvet elvitték a lakókocsinkból és megsemmisítették. Tiszta őrület volt!" - közölte.

Paul Bettany, aki ez idáig Jarvisnak kölcsönözte a hangját, ám ezúttal Visionként jelenik meg a mozivásznon, hozzátette, hogy soha nem e-mailben kapta meg a szövegkönyvet, hanem mindig egy biztonsági őr kézbesítette azt neki.

A Bosszúállók: Ultron kora című mozi május 7-én kerül a magyar mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.