Gyászol a színésznő! Volt párja életét vesztette a nepáli földrengésben

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
földrengés Dan Fredinburg Sophia Bush Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tuti gimi című sorozat sztárja, Sophia Bush összeroppant, amikor megtudta a hírt: volt párja is a nepáli katasztrófa áldozatai között van. 

Dan Fredinburg, Sophia Bush exe a földrengés miatti lavinában vesztette életét. Olyan súlyos fejsérülést szenvedett a Mount Everesthez közel, hogy nem lehetett megmenteni.

Sophia Bush Forrás: AFP/Frederick M. Brown

"Erre egyszerűen nincsenek megfelelő szavak. Próbálom összetört szívem apró darabjait összeszedni, de valószínűleg sosem fog sikerülni. Ma én és a hozzám közel állók elvesztettek egy nagyon jó barátot. Dan Fredinburg bátor volt, vicces, egy igazi táncos robot, aki meglovagolta volna a dinoszauruszokat, és üldözőbe vette volna a napot, ha azzal egy jobb világot tudott volna teremteni. Ő volt életem egyik nagy szerelme!" - írta közösségi oldalán a színésznő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.