világnap tapír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerte a világon ma ünneplik a Tapír Világnapot. Boldog Tapír-napot kívánunk hát mi is minden érintettnek!

A disznókra erősen hasonlító, orrmányos cukorfalatok Dél-Amerikából származnak. Leginkább a trópusi esőerdőkben, mocsarak, valamint folyók közelében érzik jól magukat.

Forrás: EPA

Imádják a gyümölcsöket, a vízinövényeket és a falombokat, melyekből örömmel csemegéznek. A kedvenc napi elfoglaltságaik közé a dagonyázás és a fürdés tartozik.

Újra lesz zenés őrségváltás és katonai térzene Budapesten http://www.life.hu/news/20150424-zenes-orsegvaltas-es-katonai-terzene-lesz-ismet-budapesten.html Egy régi hagyomány éled újjá a fővárosban azzal, hogy újra lesz zenés őrségváltás a Budai Várban és katonai térzene Budapest belvárosában – adta hírül az MTI-vel. News -- Újabb díjat nyert az On The Spot - ezúttal Chicagóban http://www.life.hu/news/20150423-on-the-spot-dijat-nyert-chicagoban-cseke-eszter-es-s-takacs-andras-silver-plaque-dijat-nyert.html Silver Plaque (Ezüst Plakett) díjat nyert a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében az On The Spot amazóniai filmje – közölte az MTVA. News -- Állati trend – kifestették a cuki bagolyfiókák körmét http://www.life.hu/news/20150424-allati-trend-kifestettek-a-cuki-bagolyfiokak-kormet-egy-allatfarmon-hogy-megkulonboztethetoek.html Különböző színű karmokat villantottak a pelyhes bagolyfiókák, természetesen az is kiderült, miért volt szükség, erre a kis kozmetikára. News -- Az állatok csodálatos hatása - lovakkal gyógyulnak a sérült gyermekek http://www.life.hu/csalad/20150422-a-hazai-lovasterapias-kezelesek-agairol-es-eredmenyeirol-beszel-bozori-gabriella.html Gyógyító és igaz barát – egy ló közelsége csodálatos hatással lehet a sérült gyermekekre. A lovaglás segítségével gyorsabb, eredményesebb gyógyulás, képességfejlődés, és rehabilitáció érhető el. A lovasterápiás kezelések széleskörű alkalmazásáról Bozori Gabriellával, a fóti Lovasterápiás Központ vezetőjével beszélgettünk. Család -- Állati vendégek! Kígyókkal, baglyokkal, csigákkal vidítják fel az öregek otthona lakóit http://www.life.hu/news/20150330-oregek-otthona-lakoit-allatokkal-viditjak-fel.html Különleges vendégekkel vidítják fel egy öregek otthona lakóit, az idősek pedig imádják simogatni őket. A közéjük érkezők ugyanis mosómedvék, baglyok és egyéb állatok. News -- Denevérek életét mentette meg az Állatvédőrség http://www.life.hu/news/20150302-denevereket-mentett-meg-az-allatvedorseg.html Közel 200 denevér életét mentette meg az Állatvédőrség. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.