Elég menő most kutyának lenni Madridban

Forrás: AFP -
kutya templom Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Local spanyol nyelvű lap hívta fel az emberek figyelmét, hogy Madridban létezik egy templom, ahol nem csak, hogy lehet gyónni iPaddel, és van wifi, de kutyák is bemehetnek. 

A San Anton templomban egy nagy tévén közvetítik folyamatosan a vatikáni eseményeket, amit az emberek kisállataikkal is együtt nézhetnek, mert kutyákat is szívesen látnak a templomban.

Forrás: AFP

A templom vezetője, Marco testvér állítja, hogy sok embernek a kutyája a legjobb barátja, miért is kellene kitiltani ezeket a családtagokat a templomból?

Így találsz párt kutyával!

Egy kutya feltétel nélkül szereti a gazdáját, de még arra is képes lehet, hogy az egy darab gazdijából kettőt csináljon, azaz segítsen, hogy kétlábú barátja megtalálja élete párját. Hogyan? Mutatjuk!

Egyelőre egyedülálló a kezdeményezés.

Elég menő most kutyának lenni Madridban Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A wifin és a kutyákon kívül más meglepetéssel is készülnek a templomban: ingyen teát, kávét kapnak a látogatók, és annyi időt tölthetnek a helyen, amennyit szeretnének.

Így találnak haza a kutyák

A Magyarországon élő kutyák száma meghaladja a kétmilliót, és közülük több, mint százezer kóborol az utcákon. Az elveszett kedvencek megtalálásának esélye annál nagyobb, minél gyorsabban jön a segítség. Íme, a megoldás.
Brad Pitt barátját gyászolja http://www.life.hu/news/20150428-brad-pitt-kollegaja-es-volt-szobatarsa-meghalt.html Drogtúladagolás végzett Brad Pitt barátjával, Nicholas Kallsennel. A férfire ismerősei találtak rá bangkoki lakásában. News -- Amy Winehouse családja szerint félrevezető a film http://www.life.hu/news/20150427-amy-winehouse-csaladja-nem-tamogatja-a-filmet.html Nemrég mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon az Amy című film első előzetesét. Amy Winehouse családja felháborodott, szerintük ugyanis félrevezető az alkotás. News Origo Szörényi Leventét kutyaostorral verték http://www.life.hu/news/20150427-szorenyi-levente-zeneszerzot-kutyaostorral-vertek-ha-rossz-volt.html Szörényi Levente, szövegíró-zeneszerzőről életrajzi könyv jelent meg, ebből derült ki néhány gyerekkori titka. News Origo Pedofil ólálkodik a dorogi iskolák környékén - Urológusnak adja ki magát http://www.life.hu/news/20150427-pedofil-a-dorogi-iskolak-kornyeken-urologusnak-adja-ki-magat.html Urológusnak adja ki magát egy férfi, aki a dorogi iskolák környékén ólálkodik. Arra kéri a gyerekeket, hogy húzzák le a nadrágjukat, hogy megvizsgálja őket. News Thinkstock Motoros balesetben elhunyt a tűzoltó ezredes http://www.life.hu/news/20150426-nemeth-tamas-tuzolto-ezredes-elhunyt.html Közlekedési balesetben elhunyt Németh Tamás tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője. News Thinkstock Nem bánta meg tettét a trafikos gyilkos http://www.life.hu/news/20150426-nem-banta-meg-tettet-a-trafikos-lany-gyilkosa.html Beismerő vallomást tett a bíróság előtt a trafikos lány kegyetlenül meggyilkoló 19 éves férfi. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.