részvétnyilvánítás gyászszertartás Letícia spanyol királyné Spanyolország bazilika Barcelona áldozat másodpilóta Germanwings légikatasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feketét öltött Letícia spanyol királyné, így emlékezett meg a Germanwings légikatasztrófa spanyol áldozataira.

A franciaországi légikatasztrófa 52 spanyol áldozatára emlékeztek meg a barcelonai La Sagrada Família-bazilikában – írja az MTI.

Forrás: MTI

A gyászoló családtagok és rokonok mellett a spanyol és katalán közjogi méltóságok is részt vettek a szertartáson, többek között Fülöp spanyol király és felesége, Letícia királyné. A gyászszertartást követően a királyi pár is ott voltak azok között, akik külön odamentek, és részvétüket nyilvánították az áldozatok családtagjainak, többekkel hosszan elbeszélgettek.

Forrás: AFP/Josep Lago

A német Germanwings légitársaság Barcelona-Düsseldorf útvonalon közlekedő Airbus A320-as gépe március 24-én zuhant le a dél-franciaországi Alpokban. A fedélzeten utazó 150 ember közül senki nem élte túl a szerencsétlenséget. A hatóságok a gép fekete dobozának adatai alapján megállapították, hogy a másodpilóta szándékosan vezette a hegyoldalnak a repülőgépet, egyesek találgatások szerint szerelmi bánat álhatott a háttérben.
Bombafenyegetés miatt fordult vissza a futópályáról egy Germanwings-géphttp://www.life.hu/news/20150413-bombafenyegetes-miatt-fordult-vissza-a-kifutorol-egy-germanwings-gep.htmlBombafenyegetés miatt megállítottak és kiürítettek egy felszállásra készülő utasszállító repülőgépet vasárnap este a németországi köln/bonni repülőtéren.NewsOrigoVan az a smink, ami Letícia királynénak sem áll jólhttp://www.life.hu/trend/20141031-leticia-kiralyne-sminkje-nem-sikerult-jol-mert-oregiti.htmlA spanyol uralkodónő egy kicsit mintha túlgondolta volna az arcfestést a chilei miniszterelnök fogadására.Trend--Katalin hercegnő kezdhet rettegni Letícia királynétólhttp://www.life.hu/trend/20140625-leticia-spanyol-kiralyne-egy-madridi-kiallitason-hugo-boss-ruhaban.htmlÚjabb királyi stílusikon született: VI. Fülöp király felesége megadta a módját egy madridi kiállításnak.Trend--Ez a videó rögzíthette a Germanwings-gép utolsó másodperceit? Sokkoló felvétel!http://www.life.hu/drlife/20150406-ez-a-video-rogzitette-a-germanwings-utolso-masodperceit-sokkolo-felvetel.htmlA korábbi hírekkel ellentétben, most mégis napvilágot látott egy felvétel, amely rögzíthette a Germanwings-tragédia utolsó másodperceit. Később persze erről is kiderült, hogy nem valódi.Dr. LifeNorthfotoLetícia spanyol királyné smink nélkül is elbűvölő!http://www.life.hu/trend/20140913-smink-nelkul-kiserte-iskolaba-lanyait-a-gyonyoru-spanyol-kiralyne-leticia.htmlVI. Fülöp spanyol király és felesége, Letícia - mint rendes szülők - iskolába kísérték leányaikat, akik épp oda járnak iskolába, mint felséges apukájuk.Trend--Letícia királyné még sosem járt ilyen közel Magyarországhozhttp://www.life.hu/news/20141028-leticia-kiralyne-egy-becsi-kiallitas-megnyitojan-jart-meg-sosem-volt-ilyen-kozel-magyarorszaghoz.htmlA spanyol uralkodónő egy bécsi kiállítás megnyitója kedvéért utazott az osztrák fővárosba.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.