Oklevelet kapott nulla pontos zárthelyijéért egy hallgató - Így kell ezt csinálni!

Forrás: Facebook/BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszék -
nulla dolgozat Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oklevél zárthelyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen senkit nem arra buzdítunk, hogy hozza ki magából a legrosszabbat, de a Budapesti Műszaki Egyetemen történt eset mindenképpen megemlítendő. Egy hallgató bebizonyította, hülyének lenni sem egyszerű. 

Novák Gergely nulla pontosra teljesítette Kutatásmódszertan zárthelyijét, ezért elnevezték róla a különleges zh típust, aminek az volt a lényege, hogy a hallgatók igyekezzenek minden kérdésre rosszul válaszolni. Egyedül neki sikerült.

Forrás: Facebook/BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszék

„Kutatásmódszertan órán az elmúlt 10 félévben minden zárthelyin felkínálták a hallgatóknak a kihívást: ha valaki minden kérdésre rossz választ ad, az egész félévre jelest kap. Azonban ha véletlenül akár csak egy kérdésre is jól válaszol, akkor normál pontozás alá esik" - olvasható a Facebookon.

Évekig nem jelentkezett senki a furcsa kihívásra, ezért idén felajánlotta a Filozófia és Tudománytörténet tanszék, hogy idén még oklevél is jár a produkcióért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.