Segítség, a férjem vérfarkas! - Furcsa válóokot talált egy nő

Forrás: Thinkstock -
válókereset válás vérfarkas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa okot talált a válásra a román Ana Kovacs. Szerinte a férje titokban vérfarkas. 

A 26 éves nő rajtakapta férjét, ahogy meztelenül rohangál a kertben, és a juhokra támad, vadállatként viselkedik. Ezzel indokolta meg a bírónak is a válóperes tárgyaláson, hogy miért nem akar többé Pietro Damanu felesége lenni.

"Szeretem a férjemet, de elviselhetetlenül tud viselkedni, amikor jön a telihold. Hangulatváltozásai vannak. Macskák, és kutyák után ugat, a szexuális étvágya pedig olyan nagyra nő, hogy alig tudom kielégíteni" – panaszolta a bíróságon a csalódott asszony, írja a Blikk - "Megőrjít, hogy képes órákon át mókusokat üldözni."

Forrás: Thinkstock

Április 4-én követni kezdte a férjét, aki gyakran eltűnt éjszakánként. Ekkor vette észre, hogy a férfi a juhokra támadt, majd elmenekült.

Korábban már beszámoltunk két furcsa válóokról: egy nő azért akart elválni, mert férjének túl nagy a pénisze, egy férfi pedig azért döntött így, mert felesége beleszeretett egy tevébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.