Megette áldozata szívét a gyilkos

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
18 év börtönt kapott a férfi, aki áldozatát megölte, majd a rendőrség azon kapta rajta, hogy szívét eszi késsel-villával. 

A zimbabwei férfi, Andrew Chimboza megölt egy 62 éves férfit, majd nekiállt megenni áldozata szívét. A bíróságon bűnösnek vallotta magát, és elmagyarázta, miért követte el a borzalmas bűntettet.

Forrás: Thinkstock

A férfi, akit megölt, korábban homoszexuálisnak nevezte, erre annyira ideges lett, hogy kioltotta életét, és ezután nekilátott megenni a szívét. Állítás szerint azért, hogy bebizonyítsa, nem meleg. Ekkor érkezett meg a rendőrség. 18 év börtönt kapott.

Ki ez a dögös szőke színésznő?http://www.life.hu/news/20150501-megan-fox-szoken-hodit.htmlÚj dögös, szőke csillag tűnt fel Hollywood egén? Vagyis várjunk csak! Olyan ismerős az arca...NewsNorthfoto21 éve halt meg Ayrton Sennahttp://www.life.hu/news/20150501-majus-1-ayrton-senna-forma-1-pilota-halalanak-evforduloja.htmlHuszonegy éve, a Forma1 Imola-i versenypályán halt meg Ayrton Senna. A Forma-1 legendás, visszahúzódó, de legügyesebb pilótájának ismerte meg a világ. News--Életfogytiglanra ítélték Malala támadóithttp://www.life.hu/news/20150430-eletfogytiglani-bortonbuntetesre-iteltek-malala-juszufzai-tamadoit.htmlEgy észak-nyugat pakisztáni bíróság 10 férfit ítélt börtönre az oktatási jogokért küzdő, Nobel-békedíjas lány fejbelövéséért.News--Kulcsár Edina gyászolhttp://www.life.hu/news/20150430-kulcsar-edina-kiscicaja-meghalt.htmlKulcsár Edina kiscicájára szinte családtagként tekintett. Az állat súlyos betegségben szenvedett, ezért Edinának nehéz döntést kellett hoznia. News--Éden-ügy: jövő héten tárgyal az ominózus epizódról a Médiatanácshttp://www.life.hu/news/20150430-a-tv2-eden-hotel-adasaban-zajlott-szexualis-eroszakrol-targyal-jovo-heten-a-mediatanacs.htmlJövő heti ülésén vizsgálja a TV2 Éden Hotel című műsorát a Médiatanács, miután a produkcióban szexuális bántalmazás szerepelt - áll a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közleményében.News--A hét internet-sztárja a szendvicset készítő rókahttp://www.life.hu/news/20150429-roka-szendvicset-keszitett-etelekbol.htmlCsernobil területén kószál az a róka, akiért most az internet népe rajong. A BBC News videóra vette a pillanatokat, mikor megetették az éhező állatot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.