Katalin2015 királyi család szülés Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a hosszú várakozásnak! Ma délelőtt egészséges kislánynak adott életet Katalin hercegné! 

Hivatalosan is megerősítették a hírt, amely szerint Katalin hercegné ma reggel angol idő szerint 8.34-kor kislánynak adott életet – írja a Mirror. Katalinnak könnyű szülése volt. Az újszülött a negyedik helyen van a brit trónutódlási sorban.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A britek arra számítanak, hogy a kis hercegnő olyan nevet kap majd, mely a brit királyi családban nagy hagyománnyal bír. A legtöbb brit egyébként úgy gondolja, Alice lesz a neve.

A hercegnét a St. Mary’s kórház Lindo Wing szülészeti magánklinikájára Vilmos herceg vitte be autóval ma reggel hat óra körül. György hercegre szülei távollétében a dajkája vigyáz.

Délelőtt még a St. Mary’s kórház egyik munkatársa közölte Twitterén, hogy Katalinnál a vajúdás normális ütemben halad, a kismama és a baba is rendben vannak. Az egész világ lélegzet-visszafojtva várta, hogy végre megérkezzen a pici trónörökös.

/1503/_gy_v2015324151747Drogot találtak Katalin hercegné kórházábanhttp://www.life.hu/news/20150430-drogot-talaltak-katalin-hercegne-korhazanak-mosdojaban.htmlA kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.News--Nevetséges: állítólag megszületett Katalin hercegné kislányahttp://www.life.hu/news/20150429-egy-internetes-oldal-szerint-megszuletett-katalin-hercegne-kislanya-charlotte.htmlElméletileg Charlotte-nak hívják a babát, aki 3,5 kilóval jött világra, és jól van – ám gyakorlatilag semmilyen alapja nincs a hírnek.News--Katalin hercegnő hétfőn babakelengyét vásárolgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150425-katalin-hercegno-hetfon-babakelengyet-vasarolgatott.htmlKatalin hercegnő mára van kiírva, már az egész világ izgatottan várja a brit trónörököst. A baba egyelőre még várat magára, de az angolok folyamatos készenlétben vannak, és a gólyahírre várnak.Család--Légpuskás támadás: meghalt Katalin, Vilmos túléltehttp://www.life.hu/news/20150409-katalin-es-vilmos-nevu-vadlibakra-lottek-ra-katalin-meghalt-vilmos-tulelte-a-tamadast.htmlRálőttek Katalinra és Vilmosra, a brit hercegi párról elnevezett vadlibákra. A pár egyik tagja életét vesztette a kanadai Pictonban. NewsOrigoKönnyen megromolhat a hercegi család boldogsága - Vajon Katalin hercegné tisztában van a rá váró nehézségekkel?http://www.life.hu/csalad/20150414-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-felkeszult-e-masodik-gyermekuk-erkezesere.htmlA legfrissebb hírek szerint április vége helyett akár már ezen vagy a jövő héten is világra jöhet a legkisebb királyi csemete, megszületik Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke. A kis György tehát hamarosan új játszópajtást kap. Csak remélni tudjuk, hogy a királyi pár idejében felkészítette elsőszülött gyermekét az új jövevény érkezésére, a testvérféltékenység ugyanis könnyen megmérgezheti a család boldogságát.Család--Így várják az angolok Katalin kisbabájáthttp://www.life.hu/news/20150422-megindult-a-londoni-orulet-igy-varjak-a-kiralyi-csalad-rajongoi-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlElkezdődött az őrület Londonban, a leglelkesebb rajongók már az utcán sátoroznak és a kórház előtt várják, hogy megszülessen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.