Váratlanul elhunyt a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, Sheryl Sandbergnek a férje

Forrás: AFP/Scott Olson -
halál házasság Sheryl Sandberg Facebook férj Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves Sandberg a Google legmagasabb beosztású női vezetője volt, ma pedig a Facebook ügyvezető igazgatója, úgy is mondhatnánk, hogy a második ember Mark Zuckerberg után. Ő gyászolja most szerelmét.

Kultikus szupernők, akik megmentik a hétköznapi csajokat című cikkünkben mutattuk be bővebben Sherylt. Akkor így írtunk róla: "Sheryl az elmúlt évtizedek alatt keményen dolgozott, hogy a világ legbefolyásosabb vállalatai közé emelje a céget, és egyben a nők munkaerőpiaci helyzetén is javítson. A munkája mellett előadásaival és könyveivel segít, hogy: 'tudatosabban éljünk és dolgozzunk, meglássuk a lehetőségeket, valós értékükön kezeljük képességeinket és sikereinket, és emelt fővel tudjuk fogadni a jól megérdemelt elismerést'. Sandberg Dobd be magad! Nők több szerepben című, 2013-ban hazánkban is megjelent könyve kötelező olvasmány mindenkinek, aki valaha vezetőként kíván érvényesülni ebben a férfiak irányította világban."

Forrás: AFP

A Reuters információ szerint péntek este váratlanul ellhunyt Dave Goldberg, a SurveyMonkey vezérigazgatója és a Facebook nagyasszonyának, Sheryl Sandbergnek a férje. A hírt a férfi testvére erősítette meg a Facebookon szombaton.

Forrás: AFP/Scott Olson

Dave-nek és Sherylnek két gyermeke van, a férfit pedig mindenki vidám, jókedélyű embernek ismerte. Sandberg könyvében saját sikereit sokszor férjurának tulajdonította, aki mindenben támogatta, segítette a kerrierjét. Goldberg 47 évesen távozott az élők sorából, de a család nem hozta nyilvánosságra a halál okát. Természetesen Mark Zuckerberg is együttérzését fejezte ki.

Elhunyt Ruth Rendell, a népszerű brit krimiíróhttp://www.life.hu/news/20150503-elhunyt-ruth-rendell-a-nepszeru-brit-krimiiro-eletenek-85-eveben.htmlA 85 éves írónőt január óta válságos, de stabil állapotban, kórházban kezelték, miután az év elején súlyos stroke-ot kapott. Szombaton hunyt el.NewsOrigoElhunyt Maja Pliszeckaja, az orosz balett nagyasszonyahttp://www.life.hu/news/20150503-elhunyt-maja-pliszeckaja-az-orosz-balett-nagyasszonya-89-eves-volt.htmlÉletének 89. évében elhunyt Maja Pliszeckaja világhírű balerina - közölte Vlagyimir Urin, a moszkvai Nagyszínház vezérigazgatója. Úgy tudni, a Németországban élő művész halálát szívroham okozta.News--Szívszorító! Meghalt a világhírű focista feleségehttp://www.life.hu/news/20150502-meghalt-rio-ferdinand-a-machester-united-egykori-focistajanak-felesege.htmlSzörnyű tragédia történt a világhírű focistának, a Manchester United egykori játékosának a családjában.News--Gyász! Meghalt Ben E. King, a Stand By Me című sláger atyjahttp://www.life.hu/news/20150502-meghalt-ben-e-king-a-stand-by-me-cimu-slager-eloadoja.htmlA világhírű Stand By Me című dal előadója 76 évesen hagyta itt az árnyékvilágot.News--Gyilkosság: megöltek egy fiatal lányt Budapesten!http://www.life.hu/news/20150502-gyilkossag-megoltek-egy-19-eves-lanyt-budapesti-otthonaban-az-akacfa-utcaban.htmlBűncselekmény áldozata lett egy fiatal nő Budapest VII. kerületében.NewsOrigoMegette áldozata szívét a gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150501-megette-aldozata-szivet-a-gyilkos.html18 év börtönt kapott a férfi, aki áldozatát megölte, majd a rendőrség azon kapta rajta, hogy szívét eszi késsel-villával. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.