Bizarr édesség! Élethű baba-torták

Forrás: NORTHFOTO -
Anglia torta baba cukrász élethű édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megszólalásig hasonlítanak az igazi kisbabákhoz az angliai Nyugat-Yorkshirben készült babatorták. Te beleharapnál a bébidbe?

A cuki, betakargatott babák nem a szerelmi légyott gyümölcsei, hanem egy leleményes cukrász, Stacy Dudding mesterművei. Az angliai városban bárki édességbe öntheti csemetéjét és utána bele is haraphat, ha van szíve hozzá.

Forrás: NORTHFOTO
Gyász! Meghalt a Farkasokkal táncoló írójahttp://www.life.hu/news/20150504-michael-blake-a-farkasokkal-tancolo-cimu-regeny-es-film-iroja-elhunyt.htmlHosszú betegséget követően 69 éves korában meghalt Michael Blake, a Farkasokkal táncoló című regény írója, aki az azonos című film forgatókönyvéért 1991-ben Oscar-díjat kapott – írja a Variety.NewsOrigoBerki Krisztián végre kedves volt Erdélyi Mónikával - vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20150504-berki-krisztian-felkoszontotte-erdelyi-monikat.htmlBerki Krisztiánnak végre sikerült kedveskednie műsorvezetőtársának, Mónikának. Azért gúnyos megjegyzés nélkül most sem bírta. News--Meghalt a Star Trek színésznőjehttp://www.life.hu/news/20150504-grace-lee-whitney-a-star-trek-szinesznoje-85-eves-koraban-elhunyt.htmlGrace Lee Whitney, aki Kirk kapitány asszisztensét játszotta az eredeti Star Trek sorozatban, 85 éves korában elhunyt.NewsOrigoVáratlanul elhunyt a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, Sheryl Sandbergnek a férjehttp://www.life.hu/news/20150503-sheryl-sandberg-a-facebook-masodik-embere-elveszitette-ferjet-dave-goldberget.htmlA 45 éves Sandberg a Google legmagasabb beosztású női vezetője volt, ma pedig a Facebook ügyvezető igazgatója, úgy is mondhatnánk, hogy a második ember Mark Zuckerberg után. Ő gyászolja most szerelmét.News--Otthonában ápolják az idős világsztárthttp://www.life.hu/news/20150504-b-b-kinget-otthonaban-apoljak.htmlB.B. King világhírű amerikai bluesgitáros tavaly októberben rosszul lett a színpadon egy chicagói fellépés során. Rövid ideig kórházban ápolták, most otthoni hospice-ellátást kap.News--Robert De Niro és Zac Efron félmeztelenül pózoltakhttp://www.life.hu/news/20150504-robert-de-niro-szinesz-es-zac-efron-szinesz-felmeztelenul-pozoltak-a-dirty-grandpa-cimu-film.htmlA két világhírű színész együtt feszített a „Dirty Grandpa" című film forgatásán. Ezzel a fotóval a fiatalabb és idősebb korosztály is megtalálja a számítását.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.