Futó nőket lesett a margitszigeti szatír

Forrás: Thinkstock -
Margitsziget szatír futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Margitszigeten, a kocogni járók egyik kedvenc helyén fogtak el egy szatírt, aki a futó nőket nézve önkielégített. 

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki a Margitszigeten egy padon ülve szerzett saját magának örömet, miközben a futó nőket nézte. Harminc napra előzetes letartózatásba helyezték a korábban már szexuális erőszak miatt büntetett férfit, aki nyolc év után 2012-ben szabadult, de láthatóan nem hagyott fel borzalmas szenvedélyével.

Forrás: Thinkstock

A férfi hajléktalan, és nagy valószínűséggel személyiségzavaros.

Íme, az idei magyarérettségi feladatok - Ti meg tudnátok oldani?http://www.life.hu/news/20150504-ime-az-idei-magyarerettsegi-feladatok.htmlMájus 4-én, hétfőn a magyarérettségin izgulhattak a diákok. A következő másfél hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Eláruljuk, mi volt a mai írásbeli feladatsor. NewsThinkstockMicsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerinthttp://www.life.hu/news/20150504-durva-vad-szerint-nem-katalin-hercegno-szulte-a-gyereket.htmlAz oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.News--Mától közvetlenül Budapestről is el lehet jutni Kínábahttp://www.life.hu/news/20150501-matol-kozvetlenul-budapestrol-is-el-lehet-jutni-kinaba.htmlMájus elsejétől új járatot indít Budapestre az Air China, a kínai nemzeti légitársaság. A legelső járat érkezését ünnepélyes, vízsugaras fogadtatás várta a Liszt Ferenc repülőtéren.NewsOrigoÉlő adásban teljesen pucérra vetkőzött a műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20150501-elo-adasban-teljesen-pucerra-vetkozott-a-musorvezeto.htmlTeljesen pucérra vetkőzött egy venezuelai riporternő, mikor Cristiano Ronaldóról volt szó a műsorban.News--Kulcsár Edina gyászolhttp://www.life.hu/news/20150430-kulcsar-edina-kiscicaja-meghalt.htmlKulcsár Edina a kiscicájára szinte családtagként tekintett. Az állat súlyos betegségben szenvedett, ezért Edinának nehéz döntést kellett hoznia. News--Vagány nosztalgiajáratok közlekednek május elsején Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150430-nosztalgiajaratok-kozlekedjek-majus-elsejen-budapesten.htmlVeterán buszokon, villamosokon, hévvonatokon, a földalattin és a fogaskerekűn nosztalgiázhatunk május elsején Budapesten. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.