Meghalt a Star Trek színésznője

Forrás: startrek.com -
halál William Shatner alkoholizmus Grace Lee Whitney Leonard Nimoy Star Trek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grace Lee Whitney, aki Kirk kapitány asszisztensét játszotta az eredeti Star Trek sorozatban, 85 éves korában elhunyt.

A színésznő, akinek leghíresebb szerepe Janice Rand, vagyis Kirk kapitány asszisztense volt, természetes halált halt – adta hírül a USA Today.

Forrás: startrek.com

Az eredeti sorozat mellett Grace Lee Whitney szerepelt az 1979-es Star Trek: A csillagösvény című filmben, illetve a William Shatner és Leonard Nimoy főszereplésével készült folytatásokban, mint a Star Trek 3 - Spock nyomában, a Star Trek 4 - A hazatérés, valamint a Star Trek 6: A nem ismert tartomány.

A színésznő egyébként hosszú évekig alkoholizmussal küzdött, amelyből végül sikerült kigyógyulnia. Életének 35 évét széntelte arra, hogy másoknak is segítsen legyőzni az alkoholproblémáikat.

Elhunyt Leonard Nimoy

Ahogya a Life.hu is beszámolt róla, 83 éves korában elhunyt Leonard Nimoy, aki 1964-ben kapta meg a félig ember, félig vulkáni Csillagflotta-tiszt, Mr. Spock szerepét a Star Trekben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.