Álomházikó eladó a világ végén - romantika a La Manche-csatorna fölött

Forrás: Northfoto -
Anglia tenger romantika Nagy-Briannia álomház La Manche-csatorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia legdélebbi pontján eladó egy tengerparti házacska, ami romantikus környezetben, a La Manche-csatorna fölött várja új gazdáját.

Anglia legdélebben fekvő csücskében található az az álomotthon, ami potom 575 ezer fontért eladó. A házikó szinte beleolvad a természetbe és igazi zen környezettel ajándékozza majd meg új birtokosát.

Forrás: Northfoto

Olcsó házikó a tengerparton

A Life.hu cikkében megnézheted azt a tengerparti házikót, amit potom összegért árulnak.
A nepáli földrengés egy magyar hegymászó szemével – Exkluzív interjú egy Nepálból hazaérkező hegymászóval http://www.life.hu/news/20150429-csombordi-tibor-hegymaszo-mecs-laszlo-hegymaszoval-jart-nepalban-amikor-a-foldrenges-tortent.htmlCsombordi Tibor Mécs László csapatával járt Nepálban, ahol az Island Peak csúcsát próbálták meghódítani. Ők már túl voltak a mászáson, amikor Katmanduban megmozdult a lábuk alatt a föld.NewsOrigoPozitív szavakat festettek egy budapesti falrahttp://www.life.hu/news/20150429-pozitiv-szavakat-festettek-egy-budapesti-falra-a-szines-varos-csoport-muveszei.htmlAz elhanyagolt I. kerületi falakra a Színes Város Csoport művészei festettek 37 pozitív szót, amellyel új jelentést adtak egy átlagos kerítésnek.News--Álom luxuskivitel nélkül - olcsó házikó a tengerparton http://www.life.hu/news/20150427-alomhaz-luxuskivitel-nelkul-az-egyesult-kiralysagban-a-tengerparton-potom-osszegert-arulnak-egy.htmlÁlmodoztál már róla, hogy potom összegért hozzájuss egy tengerparti házikóhoz? Most itt a lehetőség!News--Állati trend – kifestették a cuki bagolyfiókák körméthttp://www.life.hu/news/20150424-allati-trend-kifestettek-a-cuki-bagolyfiokak-kormet-egy-allatfarmon-hogy-megkulonboztethetoek.htmlKülönböző színű karmokat villantottak a pelyhes bagolyfiókák, természetesen az is kiderült, miért volt szükség, erre a kis kozmetikára.News--Íme, az idei magyarérettségi feladatok - Ti meg tudnátok oldani?http://www.life.hu/news/20150504-ime-az-idei-magyarerettsegi-feladatok.htmlMájus 4-én, hétfőn a magyarérettségin izgulhattak a diákok. A következő másfél hónapban összesen 115 300-an írásbeliznek és szóbeliznek. Eláruljuk, mi volt a mai írásbeli feladatsor. NewsThinkstockMicsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerinthttp://www.life.hu/news/20150504-durva-vad-szerint-nem-katalin-hercegno-szulte-a-gyereket.htmlAz oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.