David Beckham torta ölelés Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham születésnapjáról szinte már mindent tudunk. Az egyetlen dolog, ami még kimaradt, az a fotó a tortáról, és a hozzá járó hitvesi ölelésről.

Victoria Beckham nemrég ünnepelte 41. születésnapját, hétvégén pedig az egykori Spice Girl szürke rókája ünnepelte a 40-et. Ahogy a sztároknál általában szokás, nagyszabású családi nyaralással és bulival tették emlékezetessé a különleges napot.

David Beckham tegnap végre azt is megmutatta, hogy milyen tortákat és mellé milyen hitvesi ölelést kapott feleségétől.

Forrás: Instagram/ David Beckham

Beckham és én - Avagy David 40 éves lett

Nem létezik olyan nő, aki ne ismerné őt, vagy ne lenne véleménye róla. Vannak, akik gyerekkoruk óta konstans szerelmesek belé. A Life.hu szerzője ITT gyűjtötte össze az elmúlt 15 év legmeghatározóbb Beckham-pillanatait.

Így drukkol 4 éves kisfia baseballmeccsén Orlando Bloomhttp://www.life.hu/csalad/20150504-orlando-bloom-szinesz-a-kisfia-baseballmeccsen-szurkolt.htmlA sármos színész Miranda Kerrel közös kisfiúkkal baseballozott szombaton, és nagyon édesek voltak együtt.Család--103. születésnapján veszi el szerelmét a férfihttp://www.life.hu/intim/20150505-george-kirby-102-evesen-jegyezte-el-91-eves-szerelmet.htmlA 102 éves bácsi, George Kirby megmutatta a világnak, hogy a szerelemhez nem lehet elég idős az ember. Sőt, a házassághoz sem.Intim--Drámai fotósorozat! Gyönyörű nők, akik cisztás fibrózisban szenvednekhttp://www.life.hu/drlife/20150505-ian-pettigrew-divatfotos-gyonyoru-fotosorozatot-keszitett-cisztas-fibrozisban-szenvedo-nokkel.htmlIan Pettigrew divatfotós, akinek magának is cisztás fibrózisa van, gyönyörű fotósorozatot készített sorstársairól.Dr. Life--Anne Hathaway összeölelkezve sétálgatott férjévelhttp://www.life.hu/intim/20150505-anne-hathaway-es-ferje-adam-shulman-olelkezve-setalgattak-new-yorkban.htmlA színésznő és férje végigromantikázták a vasárnap délutánt New Yorkban.Intim--Nicki Minaj nem bírja kordában tartani a melleithttp://www.life.hu/intim/20150504-nicki-minaj-enekesno-mellei-kikandikaltak-a-bluzabol.htmlAz énekesnő imádja dús kebleit – amikor csak lehet kiteszi, vagy másokhoz nyomja őket. Intim--Kis híján amputálni kellett a testépítő karjait, aki Hulkra akart hasonlítanihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-kis-hijan-amputalni-kellett-a-testepito-karjait-aki-hulkra-akart-hasonlitani.htmlA 25 éves testépítő, aki tényleg Hulkra hasonlít, élete kockáztatásával fecskendezett úgynevezett szintol olajat az izmaiba – végtagjait ezért majdnem amputálni kellett.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.