Facebookon jósolta meg az újszülött hercegnő nevét az alattvaló

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Katalin2015 Születés Katalin hercegnő királyi család hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Cragg, a fiatal brit nő több mint 24 órával a hivatalos bejelentés előtt jósolta meg facebook oldalán a várva várt hercegnő nevét. A lány és barátai legnagyobb meglepetésére el is találta.

A 33 éves nő nagy rajongója a királyi családnak, így a kis hercegnő születését is nagy figyelemmel követte. Kelly 10.33-kor posztolta a facebook bejegyzését, amelyben megjósolta a baba nevét – adta hírül a mirror.co.uk. Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya, aki alig született meg, de már a gazdaságot is fellendíti, a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta.

Forrás: AFP/Ben Stansall

„Sokan írtak a facebookok, hogy remélik, fogadtam rá. Bárcsak így tettem volna" – nyilatkozta a lány.

Virágos ruhában mutatta be kislányát Katalin hercegnő

Május 2. csodás nap volt Nagy-Britanniában – Katalin hercegnő ugyanis életet adott második gyermekének, aki kislány lett. A boldog anyuka mondhatni gyorsan lezavarta a szülést, szombat délután már Vilmos herceggel és a kis Györggyel el is hagyta a kórházat. Mutatjuk is, miben tette mindezt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.