Meghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingot

halál Ryan Gosling mém müzli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban.

A fiatal srác 2013-ban kezdte el gyártani ezeket a mémeket, amelyekben müzlivel kínálja a színészt, és élete utolsó napjaiban is posztolta őket videomegosztós oldalára. Egészen pontosan ezekről van szó.

A színészt megdöbbentette a fiú halála, és a tiszteletére megható videót készített, amelyen megette azt a bizonyos müzlit. A Twitteren a fiú családjának is üzent. „A szívem ott van a McHenry családdal. Örülök, hogy ha csak egy picit is, de részese lehettem az életének" – írta a színész.

Egy jó humorú fiatal fiúval lett kevesebb a világ. Isten nyugosztalja.

Meghalt a Star Trek színésznőjehttp://www.life.hu/news/20150504-grace-lee-whitney-a-star-trek-szinesznoje-85-eves-koraban-elhunyt.htmlGrace Lee Whitney, aki Kirk kapitány asszisztensét játszotta az eredeti Star Trek sorozatban, 85 éves korában elhunyt.NewsDrámai sorok: íme, a szépen búcsúzó színésznő levele teljes hosszábanhttp://www.life.hu/news/20150430-pall-monika-28-eves-koraban-elhunyt-szineszno-gyonyoru-levellel-bucsuzott-azelettol.htmlMint ahogy arról hírt adtunk, 28 éves korában, hosszú betegség után távozott körünkből egy csodálatos, végtelenül pozitív fiatal lány - ő volt Páll Mónika, aki gyönyörű szavakkal búcsúzott az élettől. Olvasd el szívhez szóló levelét teljes hosszában, és ne feledd megfogadni a színésznő utolsó szavait!NewsOrigoEgy hétig volt összedőlt háza romjai alatt a 101 éves férfi – Túlélte!http://www.life.hu/news/20150505-egy-hetig-volt-a-nepali-foldrenges-kovetkezteben-osszedolt-haza-romjai-alatt-a-101-eves-ferfi-es.htmlFunchu Tamang kathmandui otthona is összedőlt az április 25-i nepáli földrengés következtében. A 101 éves férfit 7 nap után mentették ki háza romjai alól.News--Frontérzékenyek, vigyázzatok! Megbolondít minket az időjáráshttp://www.life.hu/news/20150505-megviseli-a-valtozekony-majusi-idojaras-a-fronterzekenyeket.html Akár 30 fok is lehet kedden az ország egyes tájain. A melegfrontot a hét második felében hideg váltja. News--Megemlékeztek a 8 éve eltűnt Madeleine McCannrőlhttp://www.life.hu/news/20150504-madeleine-mccann-eltunt-kislanyrol-emlekeztek-szulofalujaban-eltunesenek-evfordulojan.htmlSzülőfalujában emlékeztek meg a brit kislányról, aki a mai napig tisztázatlan körülmények között tűnt el egy családi nyaralás során 2007. május 3-án.NewsOrigoGyász! Meghalt a Farkasokkal táncoló írójahttp://www.life.hu/news/20150504-michael-blake-a-farkasokkal-tancolo-cimu-regeny-es-film-iroja-elhunyt.htmlHosszú betegséget követően 69 éves korában meghalt Michael Blake, a Farkasokkal táncoló című regény írója, aki az azonos című film forgatókönyvéért 1991-ben Oscar-díjat kapott – írja a Variety.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.