Frontérzékenyek, vigyázzatok! Megbolondít minket az időjárás

Forrás: Thinkstock -
front időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Akár 30 fok is lehet kedden az ország egyes tájain. A melegfrontot a hét második felében hideg váltja. 

Még a nem frontérzékenyeknek is nehéz alkalmazkodni a hirtelen hőmérsékletváltásokhoz, a frontokra érzékenyek azonban nyugtalanabbak lehetnek a megszokottnál, vagy éppen ellenkezőleg: inkább tompaságot, fásultságot érezhetnek, a fejfájás is gyakori ilyenkor.

Forrás: Thinkstock

Az Országos Meteorológiai Szolgálat arra figyelmeztet: leginkább a keleti országrészben élők sínylik meg a kettős frontot. "Ezeken a tájakon nehezebb lehet az ébredés, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés viszont jó hatással lehet a közérzetünkre" - jelentik.

Megemlékeztek a 8 éve eltűnt Madeleine McCannrőlhttp://www.life.hu/news/20150504-madeleine-mccann-eltunt-kislanyrol-emlekeztek-szulofalujaban-eltunesenek-evfordulojan.htmlSzülőfalujában emlékeztek meg a brit kislányról, aki a mai napig tisztázatlan körülmények között tűnt el egy családi nyaralás során 2007. május 3-án.NewsOrigoElhunyt az Excalibur film Artúr királyahttp://www.life.hu/news/20150504-nigel-terry-az-excalibur-cimu-film-artur-kiralya-elhunyt.htmlGyászol a filmszakma! Nigel Terry, az Excalibur című kultuszfilm Artúr királya. A 69 éves brit színéssszel tűdőtágulat végzett néhány hónappal hetvenedik születésnapja előtt. NewsNorthfoto45 kiló kutyakakit távolítottak el a sztárok kedvenc üdülőhelyérőlhttp://www.life.hu/news/20150504-45-kilo-kutyakakit-tavolitottak-el-aspenbol.htmlDurva! Önkéntesek távolítottak el a világsztárok kedvenc téli üdülőhelyéről, Aspenből és a Smugglers Mountainről 45 kiló kutyaürüléket. NewsThinkstockRihanna szerint az iskola megölhttp://www.life.hu/news/20150504-rihanna-az-iskola-megol-feliratu-poloban-jelent-meg-new-yorkban.htmlRihanna tavaly posztolta a „school kills", vagyis az „iskola öl" megjegyzést Twitter oldalára. Most pedig ugyanilyen feliratú pólóban jelent meg New Yorkban.NewsNorthfotoRobert De Niro és Zac Efron félmeztelenül pózoltakhttp://www.life.hu/news/20150504-robert-de-niro-szinesz-es-zac-efron-szinesz-felmeztelenul-pozoltak-a-dirty-grandpa-cimu-film.htmlA két világhírű színész együtt feszített a „Dirty Grandpa" című film forgatásán. Ezzel a fotóval a fiatalabb és idősebb korosztály is megtalálja a számítását.News--Micsoda? Nem is Katalin szülte a gyereket az oroszok szerinthttp://www.life.hu/news/20150504-durva-vad-szerint-nem-katalin-hercegno-szulte-a-gyereket.htmlAz oroszok nevetséges dologgal vádolják Katalin hercegnét. Szerintük nem is ő szülte meg a kis trónörökösnőt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.