Bárdosi Sándor balhé birkózó testi sértés bíróság idézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori birkózó már két ügy miatt jár a bíróságra, ráadásul mindkettőnél testi sértéssel vádolják.

Bárdosi Sanyi újabb idézést kapott, így egyre többet kell bíróságra járnia. A korábbi tárgyalásokon Lacza Ádámmal, a Kempó Szövetség elnökével való összetűzéséről folyt a vita. A vád szerint 2012 novemberében az olimpikon levette a férfi fejéről a sapkáját, majd arcul ütötte a cipőjével Lacza Ádámot.

A sportolónak, akinek nemrég született meg első kisgyereke, ezúttal egy még régebbi balhéja miatt kell felelnie. Bárdosi 2011. október 11-én az Árpád fejedelem útján került összetűzésbe egy biciklissel, Vanik Zoltánnal – adta hírül a Blikk. A fiú korábban azt nyilatkozta a lapnak, hogy rácsapott a sportoló kocsijának tetjére, hogy óvatosabb közlekedésre intse, erre Bárdosi kiugrott a kocsiból, és a parkoló autók közé lökte úgy, hogy több bordája is eltörött.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Valóban megvolt az első tárgyalás. Annyi történt, hogy mindenki elmondta a saját verzióját. Folyamatban van az ügy, ezért nem szeretnék többet mondani. Bízom benne, hogy kiderül az igazság, mert senkit nem bántottam és nem provokáltam" – nyilatkozta a lapnak Bárdosi, aki szerint Lacza Ádám áll a dolgok hátterében.

„Amikor megtudtam, hogy a biciklis Laczának is szokott fotózni, egyértelművé vált számomra, hogy a háttérből ő irányítja a dolgokat. Megígérte, hogy elveteti az olimpiai életjáradékomat, és úgy tűnik, mindent meg is tesz ezért. Hála az égnek, idén lezárul az összes Lacza-féle ügy, és végre nyugodtan élhetek a feleségemmel és a gyermekünkkel" – mondta Bárdosi.

A lap Lacza Ádámot is megkereste, aki a következőket nyilatkozta: „Semmilyen szálakat nem mozgatok! Tudomásom szerint a Vanik úr elleni bűncselekmény az én sérelmemre elkövetett esemény előtt bő egy évvel történt!"

"Gondolkodtam, hogy elköltözöm Magyarországról"

Az egykor ünnepelt olimpiai bajnokra az elmúlt években rájárt a rúd. Adóssággal, garázdaság vádjával és a gyermekvállalás nehézségeivel kellett megküzdenie Bárdosi Sanyinak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.