Soha nem fog felépülni Bobbi Kristina Brown

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
agykárosodás felépülés Nick Gordon Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston lányának állapotáról újabb hírek érkeztek: az orvosok szerint nagy az esélye annak, hogy soha nem fog már felépülni a fiatal lány.

Habár nemrégiben még Bobbi javuló állapotáról nyilatkozott az apukája, Bobby Brown, úgy látszik, mégsem olyan bíztatóak az eredmények. Az orvosok legújabb nyilatkozata a lány nagymamájának, Cissy Houstonnak legutóbbi közleményét támasztja alá: Bobbi Kristina visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett. Az orvosok úgy látják, szinte semmi esély nincs a felépülésre.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Mindeközben Nick Gordon, a lány férje, akit egyébként gyanúsítottként hallgattak meg Bobbi Kristina ügyében, sikerrel vette a rehabot, és most azért harcol, hogy ő is látogathassa feleségét.

"Csak harmadik kézből kap róla információkat, szinte nem is tud többet, mint amennyi megjelenik a sajtóban. Pedig annyira aggódik érte" – nyilatkozta Nick egyik barátja a People magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.