Anna Wintour tartotta rettegésben Kim Kardashiant, ezért nem szelfizett

Forrás: AFP -
fotózás Kim Kardashian Kanye West Vogue házigazda MET gála Anna Wintour szabály szelfi főszerkesztő telefon közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár nem mert ellent mondani a Vogue rettegett főszerkesztője kérésének, amely szerint a Met-gálán tilos az önfotózás és a közösségi média használatának bármilyen formája.

Amit Anna Wintour mond, az szent és sérthetetlen. Tudja ezt jól Kim Kardashian is, aki lelkiismeretesen be is tartotta a 2015-ös Met-gála házigazdájaként debütáló, rettegett Vogue főszerkesztő alapszabályát a hétfő esti rendezvényen: nincs szelfizés, sem Facebook, sem Instagram, sem Twitter!

Forrás: AFP

Ki volt a Met-gála legszebbje?

Láttad már Jennifer Lopez és Beyoncé alig-ruháját? És Rihanna hatalmas szőrmepalástját? A Life.hu ITT gyűjtötte össze a 2015-ös Met-gála legemlékezetesebb darabjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.