Miss Universe Hungary szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult a nevezés a Miss Universe Hungary szépségversenyre, amelyre idén több százan jelentkeztek. Az ország különböző pontjairól érkező szépségek megcsillantották karakterüket és ötletességüket is, nem kevés fejtörést okozva a szakmai előzsűri tagjainak.

Lázas izgalommal telt meg a budapesti Symbol előtere, ahol szépségek tucatjai gyűltek össze, hogy bejuthassanak a Miss Universe Hungary utolsó castingjára. A gyönyörű lányok tízes csoportokban, egyenként vonultak fel és a szakmai előzsűri különböző szempontok alapján értékelte őket.

Forrás: Miss Universe Hungary

Azért pedig, hogy a várakozási időt oldottabb hangulatban tölthessék a lányok, a szervezők haj, smink, valamint körömápolási sarkokat alakítottak ki nekik.

A jelentkezők között több ismerős arc is feltűnt. A 19 éves Tarcsi Dalma 2014-ben az öt legkiemelkedőbb szépség közé került és úgy döntött, idén sem hagyja ki a megmérettetést. Felkapta a fejét a zsűri Ludman Emese láttán is, aki szintén rutinosan vonult fel a kifutón, hiszen ő is szerepelt a tavalyi mezőny legszebb 16 lánya között.

A vidéki nagyvárosok castingjai után Budapesten zárult a szépségverseny válogatója, ahol a zsűri végül kiválasztotta azt a 16 gyönyörű lányt, akik a Miss Universe Hungary június 6-i döntőjén, a nagyszabású élő show-ban is megmutathatják magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.