Döbbenetes! Megölte, majd kukába dobta a prosti testét

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság prostituált brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kliense végezhetett azzal a 26 éves román prostituálttal, akinek testét szemetesszsákba bugyolálva találták meg Birmingham közelében.

A feltételezések szerint agyonverték, majd szemeteszsákba bugyolálták és kukába dobták a 26 éves román szexmunkást, Lidia Pascalet. A gyilkosság novemberben történt, ugyanakkor most két férfit is letartóztattak, azt azonban egyelőre nem tudni, melyikük felelős a lány haláláért.

Forrás: Thinkstock

Az ügy első számú gyanúsítottja Matthew Cherrington a nő őt látogatta meg aznap, amikor utoljára látták. A férfi azonban a rá utaló bizonyítékok ellenére tagadja a gyilkosságot és szerinte a rendőrségnek a másik gyanúsítottra, Tommy Rickettsre kellene koncentrálnia. Az ügy tárgyalása jelenleg is tart.

Véletlenül kokainoztak a kajakosok? http://www.life.hu/news/20150506-csipes-tamara-es-dombvari-bence-kajakosok-veletlenul-kokainoztak.html Állítólag véletlenül került kokain Csipes Tamara és Dombvári Bence szervezetébe, akiknek egy buliban önthették a szert az italukba úgy, hogy a sportolók nem is tudtak róla. News -- Döbbenetes! Terhességi tünetnek diagnosztizálták az orvosok a rákot http://www.life.hu/news/20150506-terhessegi-tuneteknek-diagnosztizaltak-az-orvosok-a-rakot.html Erős görcsöktől és hányingertől szenvedett második terhessége alatt Samantha Beaven, akiről később kiderült, méhnyakrákja van. News Thinkstock Ilyen feladatokat kaptak töriből az érettségizők http://www.life.hu/news/20150506-tortenelem-erettsegi-feladatok-2015.html A török hódítások koráról, az osztrák-magyar kiegyezésről és a jelenkori népességrobbanásról is meg kellett oldaniuk feladatokat az érettségizőknek történelemből. News Origo Szívszorító üzenettel búcsúzik férjétől a Facebook-vezér http://www.life.hu/news/20150506-david-goldbergtol-bucsuzott-a-facebookon-felesege-sheryl-sandberg.html Rendkívül megható üezenetben búcsúzik nemrég elhunyt férjétől a Facebook operatív vezetője, Sheryl Sandberg, akinek élete szerelme tragikus hirtelenséggel távozott. News -- Elhunyt az Excalibur film Artúr királya http://www.life.hu/news/20150504-nigel-terry-az-excalibur-cimu-film-artur-kiralya-elhunyt.html Gyászol a filmszakma! Nigel Terry, az Excalibur című kultuszfilm Artúr királya. A 69 éves brit színéssszel tűdőtágulat végzett néhány hónappal hetvenedik születésnapja előtt. News Northfoto Sokkoló! Előzetesen gyakorolta a halálmanővert Andreas Lubitz http://www.life.hu/news/20150506-andreas-lubitz-a-germanwings-gep-masodpilotaja-elozetesen-gyakorolta-a-gyors-sullyedest.html Döbbenetes részlet szivárgott ki a Germanwings-katasztrófáról: Andreas Lubitz előzetesen gyakorolta a gyors és irányított ereszkedést, amellyel később 150 embert küldött a halálba az Alpokban. News AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.