Orlando Bloomnak azt jósolták az orvosok, hogy többet nem fog tudni járni

Forrás: BANG Showbiz -
heg napsütés Orlando Bloom pilates esés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész 21 éves korában három emeletnyi magasságból zuhant le egy tetőről. Az orvosok akkor azt mondták: nagy eséllyel nem fog tudni járni többet.

Orlando Bloom egy igazi szuperhős. Fiatalkorában egy csúnya esés következtében majdnem járásképtelenné vált. A jóslásokat figyelmen kívül hagyva, akaraterejének köszönhetően, és az orovosok által elrendelt gyakorlatok rendszeres végzésével felgyógyult a színész. Pilatesszel ma is erősíti a hátát, de már semmiben nem korlátozza az egykori sérülés. Csak a seb emlékezteti az egykori meggondolatlanságára.

Forrás: BANG Showbiz

A színész, aki hétvégén kisfia baseballmeccsén járt, félmeztelenül élvezte a Los Angeles-i napsütést – így villant ki a gerince mentén a heg. Nézd meg a színész félmeztelen fotóit itt.

Soha nem fog felépülni Bobbi Kristina Brown http://www.life.hu/news/20150506-bobbi-kristina-brown-az-orvosok-szerint-soha-nem-fog-felepulni.html Whitney Houston lányának állapotáról újabb hírek érkeztek: az orvosok szerint nagy az esélye annak, hogy soha nem fog már felépülni a fiatal lány. News -- Facebookon jósolta meg az újszülött hercegnő nevét az alattvaló http://www.life.hu/news/20150505-facebookon-josolta-meg-az-ujszulott-hercegno-nevet-az-alattvalo.html Kelly Cragg, a fiatal brit nő több mint 24 órával a hivatalos bejelentés előtt jósolta meg facebook oldalán a várva várt hercegnő nevét. A lány és barátai legnagyobb meglepetésére el is találta. News -- Meghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingot http://www.life.hu/news/20150505-meghalt-ryan-mchenry-aki-muzlis-mem-videokat-gyartott-ryan-goslinrol.html Ryan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban. News -- Ilyen volt David Beckham születésnapi tortája http://www.life.hu/news/20150505-david-beckham-aki-40-eves-lett-megmutatta-szuletesnapi-tortajat.html David Beckham születésnapjáról szinte már mindent tudunk. Az egyetlen dolog, ami még kimaradt, az a fotó a tortáról, és a hozzá járó hitvesi ölelésről. News Origo Sokkoló! Előzetesen gyakorolta a halál-manővert Andreas Lubitz http://www.life.hu/news/20150506-andreas-lubitz-a-germanwings-gep-masodpilotaja-elozetesen-gyakorolta-a-gyors-sullyedest.html Döbbenetes részlet szivárgott ki a Germanwings-katasztrófáról: Andreas Lubitz előzetesen gyakorolta a gyors és irányított ereszkedést, mellyel később 150 embert küldött a halálba az Alpokban. News AFP Letartóztatták a The Walking Dead sztárját http://www.life.hu/news/20150505-letartoztattak-seth-gilliam-szineszt-gyorshajtas-es-drogbirtoklas-vadjaval.html Gyorshajtás, ittas vezetés és drogbirtoklás vádjával tartóztatták le Seth Gilliamet, a nagysikerű sorozat egyik szereplőjét. News --



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.